Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Wymiana panela/przyciskow chorus II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem dosc bliski zakupu radia chorus II kaseciaka z audi A4 2004r. Radio owe ma zgubiony chromowany pasek i jest bez kodu - przyciski w idealnym stanie. Chcialbym sobie wymienic panel, lub przyciski chociaz, bo moje sa w opłakanym stanie i szpecą wnętrze. :thumbdown:

Czy ktoś podejmował sie takiego zabiegu i czy jest to łatwe do wykonania?

pozdr

Opublikowano

wydaje mi się, że bez owego paska były montowane w A3

ale mogę się mylić

Opublikowano

wydaje mi się, że bez owego paska były montowane w A3

ale mogę się mylić

Gosc pisze, że jest z a4 2004 i pasek zaginal w akcji :evil: poza tym to nie ma znaczenia bo nr vag jest identyczny jak moj tj

8E0 035 152B

Chodzi mi tylko o przyciski i panel... Nie wiem czy da sie to zrobic bez wielkiego rezania...

Opublikowano

skoro numer ten sam więc powinno pasować

Opublikowano

skoro numer ten sam więc powinno pasować

Tak ale jesli chcialbym zalozyc to radio to musze odblokowac je (oczywiscie nie za darmo) a potem zrobic jeszcze kodowanie vagiem i przeszczep nieszczęsnego paska chromowego... - wiec wydaje mi sie, że prosciej bedzie przełożyć panel lub przyciski same. :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 10:30_________________________________________________Wymienilem panel cały. Polegało to na wykręceniu 4 małych torxow i delikatnym wyszarpaniu go z zatrzasków. Rezanko na 10 minut. :notworthy: Nic sie nie rozkodowało - i wszystko pieknie działa.

pozdr