kred Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 potrzebuje zidentyfikować swój licznik. chciałem to zrobić vagiem i wyszły mi następujące dane e092093s kombi+wegfahrs rb4 d35 03403 auz6z0b0230951 zaciekawiła mnie ta aukcja http://www.allegro.pl/item882711266_vag_k_can_commander_1_4_diagnoza_liczniki_immo.html mam do zaadoptowania immo z kluczyka i ten kabelek wydaje sie nienajgorszy. jednak po moim pytaniu sprzedawca spytał mnie o licznik jaki licznik? producent i wersja? moze ktos mi pomoże
kred Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 no to mam nr części a jak z tej informacji wyciągnąć: producenta i wersje ?
darkopolo Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 no to mam nr części a jak z tej informacji wyciągnąć: producenta i wersje ? W etce nic więcej nie ma.Najprościej by było wykręcić licznik(nie jest to zbyt skomplikowane)i będziesz miał wszystko jak na dłoni.
szogun0 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 No przecież jest napisane RB4, dla zainteresowanych to w zupełności wystarcza. Pogrzeb sobie w nim K+Can commanderem, to możesz mieć problem jak jeden z kolegów, który niedawno pisał.
kred Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 odpuszczam sobie narazie temat. dzieki za wszelką pomoc. z dorobieniem immo pojade do fachmana moge narobic sobie wiecej strat niż korzyści. dzieki
Rekomendowane odpowiedzi