dejf Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam, Mam oryginalny fabryczny alarm z czujnikami ruchu, i syrenke w tylnim lewym nadkolu, która przy zamykaniu auta zawsze dawala pojedynczy glosny dzwiek, a teraz jest tylko takie cichutkie pyknięcie z niej. Jak zostawie otwarta szybe tylnią, zamkne auto, poczekam az alarm sie uzbroi i wloze reke przez szybe to alarm sie aktywuje poprzez czujniki ruchu i kierunki migaja a syrenka daje tylko baaaardzo cichutki przerywany dzwiek. Myslalem ze moze jakis bezpiecznik padł, ale w opisie nie moge znalezc zadnego od syrenki. W centralce alarmu sa 4 ponumerowane przełączniki on/off. Jak to wyjalem to tylko 3 byl na on a reszta na off. Zrobilem wszystkie na 'on' ale dalej to samo heh.. Czy spotkal sie ktos z czyms takim?
lesand Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 auto w garażu, czy pod chmurką, w poprzednim aucie miałem parę razy takie objawy przy dużych mrozach, jak temperatura się podniosła wszystko wracało do normy
dejf Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autko tylko niestety pod wiatą. Ojca Mercedes zajmuje garaż
GRYFI Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 czasami wilgoć tak działa na syrenki albo zwarcie w instalacji
dejf Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Wydaje mi sie ze nastapilo gdzies zwarcie bo podlaczylem inna nową syrenkę i jest tak samo - wydaje jedynie bardzo delikatne cichutkie 'pip'
manqm Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 podepnę się pod temat. Jak aktywować vagiem sygnalizację dźwiękową syreny podczas zamykania z pilota-gdzie trzeba wejść w vagu. Obecnie mam tylko sygnalizację kierunkowskazami.
Rekomendowane odpowiedzi