EnDrIu` Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Panowie zamontowałem sobie car-audio w aucie. Wszystko było dobrze dopóki nie testowałem max. sprzętu, wtedy widziałem, że na postoju światła mijania przygasały w rytm pracy subwoofera. Po pewnym czasie samochod stracił moc, jechał jakby bez turbo, stanąłem wyłączyłem i włączyłem auto i było juz ok-przy okazji zmniejszyłem bassy. Do tej pory jest wszystko OK. Czytałem, że można sprawdzić pracę N75 przez zmierzenie Ω i się zacząłem zastanawiać czy mógł nastąpić spadek napięcia co mogło spowodować problem z n75? Jeśli n75 pada to może się zdarzyć, że raz na jakiś czas się wyłącza czy jak juz jest uszkodzony to nonstop jest małe doładowanie? Testowałem VAGiem auto z miesiąc temu i nie miał żadnych błędów (oprócz problemu z żarówką w bagażniku).
wojtekce Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 to raczej nie wina audio raczej przeładowanie poszukaj na forum jest o tym dużo
ksiadz99 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a czemu kondensatora nie dolozyles do tego swojego zestawu audio? blad wywali ci dopiero po zlapaniu trybu awaryjnego (utraty mocy), wiec gdybys podpial sie teraz to juz bys go zobaczyl, a poza tym analizujac tylko same bledy nie dowiesz sie wielu rzeczy o silniku..
EnDrIu` Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 a czemu kondensatora nie dolozyles do tego swojego zestawu audio? Wlasnie nie wiem czy juz szukac kondensatora czy N75 Myślisz, ze brak kondensatora moze miec wpływ na n75? We wtorek pojade na spota i kolega pewnie znow podlaczy mi VAGa to wkleję co system pokazał
ksiadz99 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 kondensatora szukaj a z innymi inwestycjami poczekaj az ktos ogarniety zrobi ci logi
EnDrIu` Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Niestety mieliscie racje to nie audio Wrzuce logi to wtedy poprosze o dodatkowe informacje.
Rekomendowane odpowiedzi