MAGIC87 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 na poczatku troche ale na obecnych setupie
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 auto niby fajne ,ale nie jedzie :gwizdanie: ale przynajmniej moge sie cieszyć że objeżdżam S4 patrzyłem na te zdjęcia w rzepaku, ale teraz widzę że jest niżej, masz może większą fotę z avatara poszukaj po necie , wszystko sie da znaleźć NK np
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 A felgi jaki model? Widziałem takie kiedyś w A8 Nie wiem jak się ten model nazywa, ale jakiś od Audi :> na poczatku troche ale na obecnych setupie No początki trochę porażka, ale do wszystkiego trzeba dojrzeć auto niby fajne ,ale nie jedzie :gwizdanie: ale przynajmniej moge sie cieszyć że objeżdżam S4 patrzyłem na te zdjęcia w rzepaku, ale teraz widzę że jest niżej, masz może większą fotę z avatara poszukaj po necie , wszystko sie da znaleźć NK np Chyba S4 by krolu objeżdżasz Keżorku tak jak pisałem, ja nie wymieniam silnika co miesiąc w przeciwieństwie do ciebie, poza tym nie będę inwestował w moc w tym aucie jak zaraz coś nowego może będzie, jedynie wymienie turbo bo i tak leży w garażu.
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 po co wymieniać turbo jak i tak się w moc nie idzie? lepiej mi sprzedać
czester Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 po co wymieniać turbo jak i tak się w moc nie idzie? lepiej mi sprzedać No w sumie pomyślę nad tym, zależy jaką cenę rzucisz. Ewentualnie wymienie, żeby nowy nabywca miał jakąś bazę do modów, albo poprostu nowe turbo
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 po co wymieniać turbo jak i tak się w moc nie idzie? lepiej mi sprzedać No w sumie pomyślę nad tym, zależy jaką cenę rzucisz. Ewentualnie wymienie, żeby nowy nabywca miał jakąś bazę do modów, albo poprostu nowe turbo a to masz nówkę sztukę? używkę czy regenerowaną jakąś?
Seski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 ja osobiście nie popieram żadnych wirusów... i przyznam że dobrze iż ściągnołeś ten grill z tym chromem
keżor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 ja osobiście nie popieram żadnych wirusów... i bardzo dobrze nie mogą mieć wszyscy szybkich aut
Gość DiM Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Kolega masz to b5 jeszcze czy sprzedałeś?
keżor Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Kolega masz to b5 jeszcze czy sprzedałeś? sprzedane , teraz Czester sie wozi B6ką temat do archiwum
czester Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 Auto dalej aktualne, nie słuchajcie keżora
keżor Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Auto dalej aktualne, nie słuchajcie keżora nie wiedziałem , że wszyscy kupcy sie wycofują z kupna Twojego padła
Rekomendowane odpowiedzi