graczykt88 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam dzis mam drugi problem wymienilem filtr paliwa i co zauwazylismy po odpaleniu auta samochod zgasl nieznana przyczyna odkrecilismy filtr a tu nie dochodzi ropa czyz by zamarzła lub wytrocila sie parafina>? bo wczensije jakos tak bez podou zaczal dlugo krecic i jak postal godzine na mrozach to nie zapalil po wymianie tego filtra tankowalem paliwo na orlenie myslalem ze maja dobre. A pozatym wczesniej chodzila jak lala odpalal z dotyku czy tam bym mroz -20 czy mniejszy.
czaja77 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nie tankuj na orlenie LIPA a czemu tak myślisz?
Rizo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja zawsze orlen. co 2 raz verva i były mrozy -25 i zawsze na dotyk:)
ALBINEK Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Sprawdż czy wszystko dobrze podłączyłeś do filtra.Opaski na przewodach , spinka na zaworku ,Najlepiej zalej filter paliwem przez otwór po zdjęciu spinki (zawleczki) i wyjęciu zaworka.
czaja77 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 i koniecznie oring na zaworku w filtrze
graczykt88 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Problem rozwiazany padl mi zaworek
Rekomendowane odpowiedzi