Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nagłośnienie, subwoofer - informacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli jeszcze jakieś info potrzebne to ja też mam niby 8 ale tak jak kolega mówi... na przednie 4 (2 na dole i 2 przy klamkach) z tyłu po 1 na stronę (w drzwiach ale na dole a nie koło klamek) i sub w bagażniku... Znajomy z ASO powiedział, że 8 głośników to było przeważnie BOSE bo były po 2 na każde drzwi (na dole i koło klamek) ale dopytam go jeszcze co i jak i jbc to się tutaj odezwę.

Pozdrówki

Opublikowano

Witam mam pytanie jak sprawdzić ile mam głośników po nr VIN?

Gdzie mogę to sprawdzić ?

Jest jakaś strona internetowa gdzie sprawdzamy po nr vin?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy a powiedzcie teraz jak bym tak odpial ori suba i chcial podpiac tube (juz zakupilem) to jak teraz wyprowadzic zasilanie z kostki jak to ogarnac,bo z tego co wiem to w obudowie jest wzmacniacz i podaje na tlne glosniki i tube. Do tego magnata co tearaz kupilem chce jeszcze podlaczyc taki wzmacniacz dlamnie max wystarczajacy :

http://www.allegro.pl/item1072143099_mocny_monoblock_vk810_300w_mini_jack_rca.html

5e17d2406a7f2b9fmed.jpg

Takze nie zalezy mi na nawaleniu gratow do bagaznika a ma byc delikatnie a gralo bedzie napewno zajefajnie!! No jeszcze jedynie do tuby zamont uje z boku kondesator i to bedzie na tyle.Z przodu mam 16" HERTZ-a z tylu ori ale wszystkie dzwi wygluszone i jest ciekawie tylko basu malo.

http://www.allegro.pl/item1078886503_kondensator_crunch_cr_1000cap.html

Opublikowano

wow WIELKIE to, robi wrażenie :gwizdanie:

Mocno tylną tablicę rejestracyjną przykręć żebyś komuś za tobą jadącemu nie wybił nią szyby :):good:

Opublikowano

No skrzynia jest juz dostarczona i nie jest az taka wielka troche za wysoka bo pod siatke w bagazniku nie che wejsc ,zaraz ide podlaczyc .

Mi wcale nie zalezy na tym aby lupalo tak zeby wszyscy slyszeli i na standardzie bylo ciekawie ale ten sub cichutki w orginale :gwizdanie: