Damiancio24 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 witam serdecznie:) moja audi wciaz pali bezpiecznik od prawych swiatel postojowych:( nie wiem czym to jest spowodowane moze mial ktos kiedys podobna sytuacje jesli tak o jak ja rozwiazal. z gory dzieki za pomoc pozdrawiam [mod]Następnym razem jak nie będziesz poprawnie nazywał temat tzn. używał prefixów to poleci do kosza[/mod]
zbychzz Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 napisz precyzyjniej - bezpiecznik przepala się po włączniu świateł czy po jakimś dłuższym czasie (kilka dni itp.)
zbychzz Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 bezpiecznik tam powinien być wsadzony na 5A więc problem z słabym bezpiecznikiem odpada. Zobacz czy gdzie kabelki nie stoją w wodzie - zacznij od przedniego dywaniku kierowcy.
yarel Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 miałem podobny problem, a winna temu była żarówka od przedniego postoju coś tam nie łączyło i ktoś mądry podłożył jakiś kawałek metalu jako przewodnik wywaliłem ten element, poprawiłem wtyki,wsadziłem nową żarówkę i wszystko się uspokoiło niby banalne ale polecam zobaczyć najprostsze rzeczy zanim będziemy tropili awarii po kablach
piotrsob1 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Jak wywala bezpiecznik co jakiś czas, to prawdopodobnie masz gdzieś przetarte kabelki, albo wiązka była naprawiana mało fachowo i wilgoć robi swje.
Rekomendowane odpowiedzi