Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Moja ASIA - lekki lift, gleba, 17"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee no to spoko cena :good: U Wojtka tyle samo :wink4: Wysyłka gratis :wink4:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Kilka nowych fotek na pierwszej str. :naughty:

Opublikowano

kiera od esy by sie przydala bo ta teraz nie pasuje :gwizdanie:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Ojj wiem, przydałaby sie ta kiera, jestem na etapie poszukiwań, ale ciężko znaleźć kompletną z Airbagiem i zadbaną (a taka mnie interesuje) w dobrych pieniądzach :wallbash: Rozważam również opcje obszycia profesjonalnie starej czteroramiennej :mysli:

A to ostatnio zrobione foto z trasy z nad morza, niestety komórą

4d9c21bb1d3d8dc0med.jpg

Opublikowano

ładna furka :) jak się jeździ na tych nexenach?? bo cena jak za nówki 17 w porównaniu do innych marek to zajebi*sta :)

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem na tych gumach ponad 10 tyś. i są naprawdę spoko (ciche, dobrze trzymaja, nie zdzierają sie jakoś szybko) biorąc pod uwagę relacje ceny do jakości jest naprawdę super :naughty: Do tego wzór bieżnika każdemu sie podoba :wink4: Do normalnego użytkowania naprawdę mogę je polecić :kox:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam sąsiada z Tarnowa z takim samym moturem pod machą i nawet taką samą blachą z KT na początku :kox:

Widziałem parę razy twoją furkę pod Gemini i fajnie się prezentuje :tongue4: Szkoda że klimy brak ale Audik ładny i zadbany, więc chyba jesteś z niego zadowolony mimo wszystko :naughty:

Pozdro z czerwonego lub granatowego Quattro które może kiedyś zaparkuje obok.

Opublikowano

hmm ta gleba to tak skromnie wyszla szczerze... chociaz chyba od fot to zalezy :cool1:

przod nawet nawet ale tyl taki kijowo czyli -50/40 na 17 to chyba mus zeby byl kox

mierzyles ile opona ma do nadkola?

Opublikowano

bardzo ładna audiczka też chce założyć te same lampy na tył bardzo odmładzają!bezawaryjności życzę i pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam sąsiada z Tarnowa z takim samym moturem pod machą i nawet taką samą blachą z KT na początku :kox:

Widziałem parę razy twoją furkę pod Gemini i fajnie się prezentuje :tongue4: Szkoda że klimy brak ale Audik ładny i zadbany, więc chyba jesteś z niego zadowolony mimo wszystko :naughty:

Pozdro z czerwonego lub granatowego Quattro które może kiedyś zaparkuje obok.

Witam sąsiad :>

Spoko, że ktoś mnie zauważa na mieście - hehe, póki co na moją staruszkę nie narzekam, będę wypatrywał Twojego QUATTRO :cool1:

przod nawet nawet ale tyl taki kijowo czyli -50/40 na 17 to chyba mus zeby byl kox

Z tego co napisałeś, to obniżyłbym jeszcze sporo przód, a tył został by praktycznie bez zmian :mysli:

Dla mnie to jest max co chciałbym na seryjnych amorkach i tak jest już czasem ciężko na Polskich drogach. Kox to nie jest wiem, ale taki kompromis miedzy wyglądem, a "komfortem" :)[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 11:31_________________________________________________a jakie amorki byście doradzili do sprężyn H&R -35mm, dobrą serie, czy coś sportowego niedrogiego? :kwasny:

Opublikowano

Seryjne amortyzatory w połączeniu ze sprężynami obniżającymi nie dają komfortu tylko nerwówkę na nierównościach.

Kup mts-y albo jakieś zamienniki 1be i ciesz się sportowym zawieszeniem :good:

Opublikowano

Seryjne amortyzatory w połączeniu ze sprężynami obniżającymi nie dają komfortu tylko nerwówkę na nierównościach.

Kup mts-y albo jakieś zamienniki 1be i ciesz się sportowym zawieszeniem :good:

bla bla bla :gwizdanie: jeżdze i wszystko jest OK, jak są sprawne amory to pojezdzi spokojnie, nie ma efektu bujania, no chyba że sprawnosć zerową juz mają :wallbash:

Ale jeśli masz ośke i musisz zmieniac amory z racji zużycia to bierz juz sportowe :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie przez te nasze pieprz.one dziurawe drogi wysrał sie.., znaczy odmówił posługi jeden tylni amor :confused4: reszta po ok.75% na diagnostyce :)

I właśnie kusi mnie na tył wsadzić coś usportowionego lekko :naughty: np. MTS-y

Opublikowano

Ja kupilem sobie zestaw springow ap i amory wlasnie mts od kolegi amistead mysle ze bedzie dobrze.

Opublikowano
  • Autor

A jak sądzicie, te MTS-y dadzą rade w zestawie ze springami H&R -35mm?, bo seryjne do tej pory radziły sobie dobrze, przez dobre 4 lata prawie zerowe zużycie (stan na dziś ok. 70-75%) oprócz tego jednego tylnego, który właśnie padł :angry:

Opublikowano

Beda dobre ja też kupilem zestaw od amiego on ma springi AP a amory wlasnie te MTS mysle ze bede zadowolony.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Samochodowe wiosenne porządki rozpoczęte :naughty: auto doprowadzone do stanu tzw. igiełki pod względem mechanicznym m.in: wymieniony olej, filtry,płyny, czyszczenie przepustnicy, nowa plecionka, sprawdzony układ hamulcowy, wymienione 2 wahacze, do sportowych sprężyn H&R doszły sportowe amorki MTS :cool1:

Do tego założony już letni felunek 17" :kox:

W najbliższym czasie planowane jeszcze polerowanie-woskowanie autka, jak pogoda sie już wyklaruje i obszycie kiery skórą (tak sobie wymyśliłem) :decayed:

Opublikowano

I jak wrażenia :) ?

Opublikowano

bardzo ładne autko, prawie jak moje, a wygląda prawie tak jakbym chciał widzieć swoje :naughty:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

I jak wrażenia :) ?

Jeśli chodzi o zawieszenie, to na razie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony :naughty: jest sztywno ale bardzo przyjemnie sie jeździ jak dla mnie, jakby jeszcze nie te nasze kochane drogi to byłby :kox: Mam nadzieje, że będzie sie tak długo sprawowało i nie rozklekocze zbyt szybko :wink4:[br]