Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie z tego co widzę :)Piątek do nas dołączył wkońcu :evil::hi: witaj Piątku paskudny !

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hahaha znowu Ty :kox:, co Wy tu chłopaki kombinujecie?? jak zawsze musze się dowiadywać ostatni.

witam spiidy pedroso Galec Cysiu i reszte!!

Opublikowano

kurde ze mna to sie nie przywitał :confused4: kombinujemy jak Cię rozgryźć :) a poza tym planujemy ciekawe spoty audin połączone z ciekawą rozrywką :)

Opublikowano

witam przede wszytkim martinez1980 organizatora całego zamieszania :hi:

Opublikowano

pasuje godzina 16 na tego niedzielnego spota 7go lutego ?

Mozemy zrobić tak ze spotkamy się o 16 na feuvercie kolo castoramy a okolo 16 20 jak juz wszyscy się zjadą i z a3 i z a4 i z a6 forum , podjechać gdzieś niedaleko np na te "płyty" , rozłozyc grila i wtedy się integrować :D

pisze o tym teraz zeby napisac im na forum , zeby wiedzieli wczesniej bo jak wroce czwartego i im napisze to juz mogą miec inne plany ;p

:angry:

Opublikowano

Noooooo :polew: Coście się tak przyssali do mnie :disgust: ja nic nie organizowałem :) tylko rzuciłem hasełko a wszyscy sie zgodzili. :) Ze mnie żaden organizator :evil:

Opublikowano

siemasZ Piątek ! ;]

Opublikowano

hehe <b>Martinez1980</b> idz do wojska :) zawsze pewna kasa :) co prawda ja pracuje i nie narzekam :) ale mowisz ze szukasz pracy popytam znajomych moze cos beda mieli dla Ciebie

Opublikowano
  • Autor

pasuje godzina 16 na tego niedzielnego spota 7go lutego ?

Mozemy zrobić tak ze spotkamy się o 16 na feuvercie kolo castoramy a okolo 16 20 jak juz wszyscy się zjadą i z a3 i z a4 i z a6 forum , podjechać gdzieś niedaleko np na te "płyty" , rozłozyc grila i wtedy się integrować :D

pisze o tym teraz zeby napisac im na forum , zeby wiedzieli wczesniej bo jak wroce czwartego i im napisze to juz mogą miec inne plany ;p

:angry:

Jak dla mnie 16 może zostać .... szkoda tylko że ciemno się robi szybko :confused4:

Część :hi:Piątek

Opublikowano

Wiecie Panowie ja kiedyś pracowałem za granicą ale kryzys :/ no i mam złożone własnie papiery do mundurówki w Nowogardzie do pierdla ale nie wiem ile to potrwa a może nawet 2 lata zamin etat sie dla mnie znajdzie:/ Wiec obecnie szukam czegokolwiek jak na razie. Pracy nie mam już ponad rok czasu :( tragedia i szukam cokolwiek, wielkie dzieki za zainteresowanie. pozdrawiam

Opublikowano

witam pana Piątka :tongue4: widzisz marcin to takie wszędobylskie cwane stworzenie i tak to jest ze gdzie sie nieobejrzysz a tu o MARTINEZ1980 :polew:

Opublikowano

Cysiu :) wcale że nie eeee :) ok to już się nic nie odzywam :) teraz będę czekać na odzew od Was jeśli chodzi o spoty i pomysły na nie :evil: Ja zawsze grzecznie rzucałem hasełko :)

Opublikowano

kurde no jakie plotkary:D ale o tej godzinie spota jakos nie mogą pogadac ;p

z ta pracą to ciezka sprawa bo kazdy teraz zmniejsza personel raczej eh, ale jak by coś w ucho wpadło komukolwiek z forum to napewno ci przekaze ;)

Opublikowano

Witam kolegę Piątka mi tam na razie termin i godzina spotu pasuje.

A jak będę wiedział coś o jakiejś pracy też dam znać :)

Opublikowano

dobra to pisze godzine 16 na forum a3 , przekażcie na forum a6 , i do zobaczenia za dwa tyg bo prawdopodobnie nie bede mial neta haha :hi: :hi:

Opublikowano

dzięki Panowie. Ja niestety nie wiem czy będę mógł być na spocie, jakby co oczywiście trzaskajcie foty :) bym wiedział co straciłem. pozdro guys

Opublikowano

oj marcin marcin zucaj haselka ile sie da zawsze cos sie dopasuje :wink4:

Opublikowano

Marcin a jakie masz kategorie prawa jazdy ? zapytam sie tez szwagra czy bedzie mial wolne miejsce jak bedzie jechal do roboty wszyscy sie postaramy :)

Opublikowano

Maciej8891 niestety mam kat B no i teraz z moją kaśką wspólnie zrobiliśmy kat A :) co pewnie jest mało istotne :/ chciałem robić C+E ale niestety były inne wydatki :/ i jeszcze raz dzięki za pamięć, jestem bardzo wdzięczny!

Opublikowano

szkoda bo jak bys mial kat.C to juz bym Ci zalatwil robote w wojsku bo u mnie potrzebujemy 3-4 kierowcow C :( a co dokladniej z roboty by Ci podpasowalo ?