Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcecia dzisiaj tego spota na powazne?

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 178,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja odpadam bo kierownicy dzis nie dotkne ;d

Opublikowano

ja niestety podobnie jak spiidy;p no a pozatym nie zdarzylbym poskladac wszystkiego- najlepiej bedzie jak zrobimy jak mowi Galec- spot wdg ustalen wczesniejszych;]

Opublikowano

dokladnie panowie za tydzien w niedziele sie zrobi spocik a w tygodniu zgadamy co do godziny i miejsca spotkania :)

Opublikowano

Panowie a jedziemy jakąś większą grupą na przywitanie wiosny na lotnisko do Bagicza 21 marca?? ja osobiście bym się przejechał

Opublikowano

ja niestety odpadam poligon :(

Opublikowano

ja chętnie ale nie pisze ze na 100% bo jeszcze za wczesnie :)

Opublikowano

Maciej 8891 możesz wpaść z całym poligonem jakimś czołgiem myślę że byś był niezłą atrakcjom :>

ja też jeszcze nie wiem czy na 100 ale już rzucam hasło żeby potem nie było że na ostatnią chwilę jak będzie marzec to się nowy wątek osobny zapisze i tam damy listę chętnych.

A nasz niedzielny spot na którą i gdzie organizujemy??

Opublikowano

a Panowie co bedzie w tym bagiczu na lotnisku? jestem z koszalina,ale nic nie slyszalem o zadnym konkretnym spocie... w zeszlym roku w marcu w bagiczu to byl konkretny spot, calkowicie dziki,zero organizacji, bylo okolo 2-3 tys ludzi! cale kluby przyjezdzaly na ten spot. bylo to pozegnanie szkoly samochodowki z koszalina. calkiem niezla zabawa,bylo na co popatrzec. do bagicza to bym i ja wpadl,bo blisko mam, bo do nowogardu,tam gdzie sie czasami widzieliscie to za daleko.

w ogole popsulem audi:/ ukrecilem ktorys przegub, tylko nie wiem ktory, stoi pod blokiem juz drugi tydzien furka i czeka na cieplejsze dni :/

Opublikowano

hehe <b>Galec</b> zapewne bym byl niezla atrakcja :P no i nie grozne by mi byly zadne sniegi :D ale niestety akurat mam poligon :wallbash: a z mila checia bym sie wybral

Opublikowano

Maciej8891 napewno jeszcze nie jedna impreza otwierająca sezon bedzie :pociesz:

Opublikowano

<b>spiidy</b> nie ma innej opcji :) bedzie trzeba zorganizowac wlasnie jakas impreze otwierajaca sezon taka trwajaca weekend :)

Opublikowano

sorka za offtopic, wzieli Cie do woja? :gwizdanie: mam 20 lat, w marcu 21, wlasnie obawiam sie czy mnie nie wezma. zrezygnowalem ze studiow w tym roku, choc jestem na nich zapisany..

Opublikowano

Panowie co do jakiegoś zlotu otwierającego sezon ja jestem jak najbardziej za można by było na przykład zrobić to jak będzie majówka i nad może pod namiot wyskoczyć sobie.

I mam jeszcze pytanko czy na prawdę nikt nie ma zdjęć w dużej rozdzielczości do dyplomu??bo ja już cały net chyba przewaliłem i nie mogę nic znaleźć co by się nadawało a bez tego 3 wersja dyplomu jest w czarnej d...e :(, a dobrze by było już go skończyć wydrukować i zorganizować jakieś zawody albo coś bo jeszcze trochę to pachołki na szafie to korzeni dostaną

Opublikowano

<b>fusse</b> nie martw sie nie wezma Cie do wojska juz nie ma zasadniczej sluzby jedyne co mozesz zrobic (chyba ze juz to zrobiles) to isc do WKU i poprosic ich zeby Ci wbili w ksiazeczke ze jestes przeniesiony do rezerwy :)

<b>Galec</b> masz Ty i racje maly wypadzik nad morze w majowke to bardzo dobry pomysl jestem jak najbardziej za a co do zdjec w dobrej rozdzielczosci to niestety chyba nikt nie ma ale spoko tak naprawde nawet najprostszy dyplom bedzie najlepszy bo nasz :D a co do zawodow to nie chce nic mowic ale nad tym tez juz mozna by bylo sie zastanawiac chyba ze sie myle panowie ? :>

Opublikowano

Na którą i gdzie robimy zlot w tą niedziele?? A może by tak podjechać sobie na gokarty?? Co wy na to??

Opublikowano

godzine proponuje 16.. a miejsce to już jak chcecie..

Opublikowano

mi też 16 pasuje, i ponawiam pytanie odnośnie gokartów może by się tak wybrać i trochę poszaleć??

Opublikowano

i co feuvert czy gdzieś indziej ?

ja na gokarty sie nie pisze w tym tyg ze wzgledów finansowych:(