Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. MartineZ with Kate terrorist - 2x sanki :) 2x Audi :)

2. Maciej8891 with Sara :) - 1x szrotowata Audi :)

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i elegancko mamy już 4 people :) a szrotowata to jest twoja twarz :D a nie audi :evil:

musimy zebrać troche ludzi by nam pomogli wypic tą skrzyne wódy którą Galec przegra:)

Opublikowano
  • Autor

Ja z Martą też będę :> / Kto był dziś o 18 na Wałach??? ja nie dojechałem bo siostrzeńca urodzinki miałem i się przedłużyło .... :gwizdanie:

Opublikowano

1. MartineZ with Kate terrorist - 2x sanki 2x Audi

2. Maciej8891 with Sara - 1x szrotowata Audi

3. Cor72z with Marta

Opublikowano

Ja bylem na walach i jak ten kolek stalem i czekalam. zerwalem sie od rodzinki by sie pokazac na spocie i nikt sie nie pojawil. Taka organizacaja po c**ju, mowiac krotko zwiezle i na temat....

A dwa tygodnie wczesniej przypominalem i dwa dni przed spotem. Jak widac kazdy to olal.

Opublikowano

ja od siebie w niedziele niebardzo mam jak przyjechac tymbardziej w takie zaspy jak wczoraj. Martinezz ja oczywiście się piszę na spota z kuligiem :D odstresować się trzeba :D

Opublikowano

No to dopisuj sie do listy

Opublikowano

A ja nie dam rady :confused4: na święta zmykam do 3city ale każdy następny będę bankowo trzeba odebrać wygraną :gwizdanie:

Opublikowano

poprostu Galec boisz się przegranej :P

Opublikowano

3. Cor72z with Marta

4. Cysiu with Asia

Opublikowano

nie bój żaby jak już to nie chce jeszcze w starym roku Marcina dobijać przegraną :decayed:

Opublikowano

ja na spocie nie bylem bo plywalem po bałtyku ale dziwne ze nikt nie wpadl wiecej :mysli:

ja co do tych swiąt jakos nie jestem przekonany bo kurde nie wiem czy z rodzinką do kogos w odwiedziny nie pojade :( :(

Opublikowano

zrobimy w 2 albo 3 dzionek tak by kazdy mial czas zeby nawet mogl rodzine odwuedzic jak cos. Mysle ze cornek informuj bmw a galec ty nie sciemniaj tylko wpadaj bo musimy z kolegami zrobic skrzynunie. Wiem ze wygram i turbo nawet nie bedzie pomagac. Wpisywac sie ludziska

Opublikowano

3. Cor72z with Marta

4. Cysiu with Asia

5. Majkel with zardzewiałe sanki :)

Opublikowano

3. Cor72z with Marta

4. Cysiu with Asia

5. Majkel with zardzewiałe sanki :)

napiszcie jeszcze gdzie i kiedy ;)

Opublikowano

2,3 lub 4 dzionek swiat najlepiej i to sie okaze ilu bedzie ludkom pasowalo w te dni i wtedy sie ustali tak by bylo jak najwiecej ludzi. Z bmw moglbys zagadac czy jeszcze moga zalatwiac makowice a jak nie to kluczewo albo sniatowo,kielbaski,sanki na poklad i jazda

Opublikowano

makowice raczej już nie będą się odbywały, ochrona i właściciel robią zbyt dużo problemów więc jak narazie kluczewo

Opublikowano

a właściciel jest na miejscu?? czy tylko ochrona??i jak to tam wygląda w ogóle siedzi jakiś dziad przy wjeździe czy lotny patrol??bo może by tak trzeba było z ochroną pogadać jakiś upominek im dać i będzie gites. I jak można wiedzieć co za problemy robi właściciel?? przecież ma z tego kaskę.

Opublikowano

No to kluczewo jesli makowice nie wypala, choc tam jest czysto i bezpiecznie, zadnych opon i syfu,poza tym dalej od miast i nikt sie nie kreci, wiem ze chlopaki z bmw wiem ze mieli tam wtyki,zebrac troche kasy i by bylo git :good:

Opublikowano

dokładnie trzeba by się chyba tam wydelegować i pogadać tylko kto tam podjedzie niestety nikogo z Płot nie mamy :no: