Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najblizej ja mam i piatek,ja niestety nie dam rady ale mysle ze panowie z bmw maja tam z kolesiem kontakt. Trzeba zagadac i tyle.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moze i ja bym sie przylaczyl, tylko na letnich oponach zostane daleeeeeeeeko w tyle :kox: choc w ubiegla zime przejezdzilem na letnich, w lobzie bylem kilka razy (100 km od szczecina) i jak widac wrocilem :naughty:. A panowie mam pytanko tak na marginesie. Ma ktos dojscia do diagnosty by mi przeglad podbic, zataszczyc dowodzik itd, bo w aucie jest pare znaczacych drobiazgow do zrobienia a na chwile obecna mam inne wazniejsze wydatki, a auto i tak wiecej stoi niz jezdzi.

Opublikowano

możesz podjechać na tamę pomorzńską w tym samym budynku co serwis kia tam jak podjedziesz to jest duża szansa że Ci podbije dowodzik jak coś znajdzie a jak nie to i tak nic nie zapłacisz[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 17:00_________________________________________________a co do wypadu na lotnisko to bys ulokowal sie miedzy nami to jakbys zostawal w tyle to ktos by pchnał :polew:

Opublikowano

Kokretnie to mi chodzi o to zeby pojechac dac dowodzik diagnosta by posciemnial co nieco, ewentualnie powiedzial co by bylo do robienia i zeby bez problemu podbil. Dal bym tyle ile sie nalezy plus wiadomo za zalatwienie sprawy i wszystko. A najlepiej to pojechac bez auta, szybka akcja i po temacie.[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 17:24_________________________________________________Cysiu koncepcja dobra bo tyly sa obstawione, ale przod pozostaje nie zabezpieczony. Jedyne rozwiazanie to takie by podczepic linki z przodu i z tylu mojego auta. Ten z przodu by mnie ciagnal gdbym mial problemy z ruszeniem a ten z tylu by mnie hamowal w razie potrzeby :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ej to kiedy jest ten spot zimowo sankowy??? nie w tą niedziele??? mm :mysli:

Opublikowano

Nie no cor, nie teraz,planujemy go na 2,3 lub 4 dzien swiat, tak by kazdy mial wolne i by byla zajebioza frekwencja tak jak na ostatnich zimowych spotach. Co do denveco, zawsze jechalismy razem i nikogo nie zostawialismy. Jedziemy razem i staramy sie wracac razem w kolumnie.

Opublikowano
  • Autor

SPOKO ja jestem na pewno :good:

Opublikowano

na sanki tez sie pisze djbiojus +audi :)

Opublikowano

To dopisujcie sie do pelnej listy by bylo jasne ilu nas jest

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a powiedzcie wy mi panowie i panie :) gdzie na ten kulig ostatecznie się wybieramy bo chcąc nie chcąc kulig lada dzień a tu nawet nic nie jest dogadane dokładnie :) co prawda sanek żadnych nie mam ale pojechać zawsze można :)

Opublikowano

Jak tak dalej będzie z pogodą ( plusowe temperatury + deszcz) to nici z naszego kuligu :(

Opublikowano

Serdecznie ZAPRASZAM

>> Kalendarz Klubowy 2011 <<

Opublikowano

ja bym był w 2 dzien swiat i najlepiej śniatowo lub makowice pozdrawiam :)

Opublikowano

mi też pasi 2 dzionek, niech kazdy pisze kiedy się pisze:D mam nadzieje ze snieg sie utrzyma jak nie to sobie to przesuniemy.

Opublikowano

ja narazie borykam się z chorobą ale mi najprędzej by psaował 26 grudnia

Opublikowano

Nadal za malo ludzi do ciagniecia mnie :naughty: oponki zimowe mam ale felgi potrzebne mi sa do tego ;> Ale patrzac na pogode to chyba lada dzien wiosna sie zacznie ;) hahaha.

Pogodnych swiat wszystkim zycze

Ja bym preferowal kluczewo, krotsza meczarnia jadac na letnich, bo i blizej ;)

Opublikowano

tez mi sie wydaje ze kluczewo jest dobrym wyjsciem!

Opublikowano

też mi się tak wydaję ale patrząc na pogodę za oknem to raczej nici z kuligu w święta

Opublikowano

a ja patrze za okno i pogodę widzę w sam raz na kulig :) znów mrozi i ma spaść 10cm śniegu. co do samego kuligu, ktoś ma quattro ??:/ bo u mnie niestety reduktor poszedł i czekam na wymiankę i niestety nie dam rady ciągać swoją bestią :(

A wogóle to składam Wam wszystkim koledzy najserdeczniejsze zyczenia, spokojnych i wesołych świąt, bezawaryjnych furek :) i super zabawy na kuligu :) mam nadzieje ze wypali :) i znow polatamy boczkiem po płycie lotniska :D[br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 23:37_________________________________________________ps. ostatnio poleciało DVD i rozstrzelaliśmy je z miłą chęcią :) tak teraz poleci stary laptop :evil: który mi odmówił posłuszeństwa:) już widze jak ładuję w niego śrut :evil:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 02:15_________________________________________________to jak juuutro lecimy ??????????? myślę że nie ma innej opcji :)

Opublikowano

ja się piszę na jutro na kluczewo :D tak więc panie i panowie dopisywać się i zabawa gwarantowana :D