Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noooo i zaginąć :D

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spoty na Wałach aktualne ? A przyjmiecie nowego ? :gwizdanie:

Opublikowano

pewnie że przyjmiemy im więcej nas tym lepiej ale jak narazie to spoty jakoś ucichły musisz śmiało śledzić ten wątek żeby się dowiedzieć co i jak ale witamy w naszym gronie :hi:

Opublikowano

Witamy :hi:

Generalnie można by było z reaktywować spoty na wałach kto był by chętny żeby się w najbliższym czasie spotkać??

Opublikowano

no ja to tak jak już pisałem w tygodniu owszem ale w niedziele to raczej nie specjalnie chce mi sie dyga taki kawałek tak że odpadam

Opublikowano

Macieju a jak tam wygląda sprawa poligonu za Reczem czy tam w tych okolicach ;) tam jest fajna miejscówka ;) wtedy zlocik był wyczesany ;) ja proponuje zebrać się grupka i tam polecieć ;) można nawet zostać na noc rozbić jakieś kilka namiotów wtedy można by się nawet skosztować jakiś % :)

Opublikowano

Dobry pomysl

Opublikowano

Ja odpadam jesli chodzi o wyjazdy nocne. Przynajmniej na razie. Ale na waly bym byl chetny. Nie koniecznie w Niedziele. Byle pod wieczor :cool1:

Opublikowano

:mysli:ja obecnie jestem w szcz wiec tez moge wpasc

Opublikowano

jeżeli chodzi o miejscówkę za Reczem to tylko zbieramy ekipe i jedziemy tam miejsce jest ogólno dostępne dla wszystkich a na wały można by zorganizować jakoś spocik czemu by nie

Opublikowano

Ja bedac w szczecinie nie ma problemu z walami. Jesli chodzi o Recz tak samo ale mozba tez zrobic na tej miejscowce o ktorej Cor72z pisal w tej dolinie kolo Szczeta.[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 19:05_________________________________________________To jak robimy spota w szcz z grillem?piekna pogoda

Opublikowano

Martinez tutaj z tugodnia na tydzien nic sie nie da zrobic a ty z godziny na godzine bys chcial ;P??

Opublikowano

ma ktoś u was niebieski B7 avant???

Widziałem dziś na 7emce do do Gdańska

Opublikowano

Kurde panowie bylem dzis na Dziewokliczu i wiem ze tam mozemy spokojnie zrobic spota,duzy parking,parkujemy furki w koleczko w centrum grillek i jazda. Fajna miejscowka pod mostem przy wodzie. Bardzo mi sie tam podoba ze wzgledu na duzy parking. Po prostu musimy tam spota trzasnac. To kiedy?:)

Opublikowano

ja jestem za panie i panowie :)[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 22:14_________________________________________________można się ugadać za tydzień

Opublikowano

No i elegancko. Jak juz stargard z nowogardem chca spota w szczecinie to trzeba cos splodzic;)

Opublikowano

no to...

1. Maciej8891 & Sara

2. Martinez1980 & Kate

kto jeszcze jest chętny ?

Opublikowano

napisalem nowy watek odnosnie tego grillowania. Wez liste tam skopiuj:)

Opublikowano

Dzinedoberek, dawno mnie tu nie bylo.

Kroi sie jakis spocik czy tak nie bardzo??