CORNEK Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 bierzcie co macie i 13:00 głębokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_A4 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dzięki za miłego grilowo-ogniskowego spota Olo - dawaj sweet focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 jak bysmy się tak chociaż raz w miesiącu spotykali jak dzisiaj :gwizdanie: mimo złej pogody wyszło bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 żeby nie deszcz to naprawde malina :] no i przejażdżka S6 czad zdjęcia i flmy w temacie o ognisku zapodaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udany spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsystoff Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Spot super, S6 dzwiekiem i przyspieszeniem pozamiatalo 4 wielkich chlopow na pokladzie, a wciskalo nieziemsko w siedzenie 9 samochodow, jak na zimowy miesiac dla mnie bomba i raz w miesiacu mozna sie spotykac w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Miło było, potwierdzam S6 wymiotło , spotogril super Dawac foty i filma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Audi S6 dźwięk wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Wypadało by założyć nowy wątek SPOTY 2012 ?? :gwizdanie: Czy piszemy dalej w tym wątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Tytuł zmienić i styka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 ja bym zostawił poprostu zachodniopomorskie spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Spot super, S6 dzwiekiem i przyspieszeniem pozamiatalo 4 wielkich chlopow na pokladzie, a wciskalo nieziemsko w siedzenie A mi niestety mało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsystoff Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jak S6 malo, to jest RS6 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ta w skali 1:48 to moze i mnie stac ale prawdziwe to juz inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 RS6 to inna liga cenowa ale hmm.. ostatecznie może byyyć Sory za OT ale znacie kogos od renowacji felg? Piaskowanie malowanie itd.. byłem w dwuch warszatatch ale ceny kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jakie ceny są ?? Chce swoje 18 malować na wiosnę ..... gdzieś widziałem że wychodzi ok 500zł za komplet. ->http://www.renowacjafelg.pl/cennik/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 W jednym 110 za piasek, 4 szt. komplet 780 w drugim 90 za piasek, 4szt komplet 900 :shocked: :shocked: tak zrobilem i wyszedlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mi wychodzi 480zł za 4 osiemnastki ... wiec do przeżycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsystoff Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 >http://www.renowacjafelg.pl/cennik/ tu jak na tabeli jest :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi