spiidy Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 coś tam znalazłem w necie i puscilem ci pw z linkiem moze sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Dziękować Spiidy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 A moze dzisiaj jakis spontan o 18 albo 20 np na krematorium (jesli nadal jest ten nowy parking) lub na walach?? Kto by sie pojawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 parking jest zamknięty tzn zastawiony kostką na palecie ja dziś odpadam bo mu kurde neidziele ostatnio nie pasują jakoś i dwie ostatnie tez opuściłem ale jak by się tak zebrało troche osób w tygodniu to chetnie podjadę wtorek może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No mi akurat srodki tygodnia nie pasuja bo praca wieczorami. Pozostaja weekendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 spiddy masz foty wyżej jak robilismy spontana gdzie dzwonilismy do Ciebie i stały tam te palety ale co z tego jak itak tam uda się wjechać my wjechaliśmy dowód-fotki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 podczepimy ci line i przeciągniesz tą paletę ;D bo ja ośką nei dam rady hehehe :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Eh taka kostka by mi sie przydala na dzialke ale bym mial ladną sciezke ;P hehe jak bardzo przeszkadza to sie ugadamy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 zaden problem moge ja przeciagnać od razu jak podczepie Aruzzz moge pocisnać z nią do Stargardu żaden problemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 no to co kiedy robimy akcję odblokowania wjazdu na parking ;d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Spiidy rozgladaj się jak smigasz po miescie hehe gwiazdalem dzis na biedronce na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 ojtam kazdy zawsze wezmie po jednej kostce i w kilka spotkan juz nie bedzie przeszkadzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 moze jakiś mały spocik jutro ( w niedzielę ) około południa? lub ognisko jakieś na głębokim .. wieczorem nie mogę ale jak by się tak zebrało parę osób ok 13.. 15.. to bardzo chętnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 jak cos to po 15-16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 no ja chętnie ale się raczej nie zbierzemy jeśli tylko dwie osoby są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 to coś słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomsonSzczecin Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 siemka chłopaki tak czytam i czytam i nic nie znalazłem jest jakaś stała solidna ekipa z zachodniopomorskiego na forum ?? Szczecin okolice ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 co masz na myśli stała solidna ekipa i co od tej ekipy oczekujesz;d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomsonSzczecin Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 no chętnych na jakiś spocik miałem na myśli... ja świeży na tym forum więc jeszcze nie wiem co gdzie i kiedy o ile w ogóle się dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 no właśnie nie wiele się dzieje, trzeba jakiegoś spota nakręcić w tym tyg chętnych nie było wielu ale możemy się spotkać np za tydzień w niedzielę na głębokim o 15tej ? lub w środę o 20..21? ognisko kiełbaski i będzie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi