TomsonSzczecin Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 patrząc za okno nic straconego ale niebawem pogoda na bank się poprawi ja był bym za jeśli któryś weekendzik poprze większa grupa w tygodniu ciężko z czasem... hmm pewnie brakuje forumowiczek tak to koledzy by się chwilę zbierali he he ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 coś w tym jest Ja w tygodniu raczej wolny jestem jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 ci co chcą się spotkać to i w tygodniu wpadną możemy zrobić listę komu kiedy pasuje i robimy spota mi pasuje i niedziela ok 15 i środa po 20 ( bo robi się powoli ciemno i przyjemniej przy ognisku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Spiidy wpadasz dzisiaj na galaxy na rózowy? na 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 kurde miałem wpaść ale stwierdziłem że pogoda do d*py i te targi były i nie wpadłem.. ale w środę pewnie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 to UWAGA TERAZ WSZYSCY! W ŚRODE O 20.00 SPOT NA WAŁACH! U góry pod Teatrem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iconslave Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 qrde moze podjade tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandrzej Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Spróbuję się pojawić. Może uda mi się wrócić do 20tej. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iconslave Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 bylem do 20:20 pare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 3 minuty później przyjechało parę aut.. ale z a4-klub żadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iconslave Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 paniowie:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 01.07.2012 g. 13:00 Kluczewo 1/4 mili Obrazek Serdecznie zapraszamy na nasz już 5-ty SPOT na Lotnisku w Stargardzie (Osiedle Kluczewo). Wjazd to symboliczne 1zł od osoby na poczet następnych imprez, naklejek, barierek itp.! Jeśli ktoś chciałby dołożyć kilka zł od Siebie tak jak był poruszany temat na forach zapraszam do PRW podam nr konta. - Jeśli chodzi o 1/4 MILI! Każdy wraca swoją stroną! (Lewy tor lewym pasem, prawy prawym pasem - dla ułatwienia), - Jeśli komuś będzie odbijać na placu pomiędzy ludźmi lub autami zostanie wyproszony z imprezy! Fotorelacja z poprzednich edycji: I SPOT - http://zst.stargard.pl/galeria/album/88 II SPOT - http://zst.stargard.pl/galeria/album/102 III SPOT - http://zst.stargard.pl/galeria/album/111 IV SPOT - http://zst.stargard.pl/galeria/album/116 Mapka dojazdu do lotniska: Obrazek Zapraszamy! Więcej na www.ZST.STARGARD.pl lub na FB: Witamy na Facebooku. Zaloguj się, zarejestruj się lub dowiedz się więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 SPOT SKM 5 | Facebook w tych czasach wystarczy jeden link oczywiście będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 SOry panowie ze w środe tak wyszlo ale dopiero z niemiec wróciłem, taka praca.. dzwonią ze wyjazd za 3 godziny i trzeba jechac. W kluczewie się zjawię też w weekendy nie pracuje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 No to chyba się będziemy widzieć ) Jakiś grill i kiełbaska standardowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 standardowo grilla to ja mam zawsze w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 No to jesteśmy umówieni ) reszta audi maniaków dołączać się ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 ja bedę napewno jechał z fotum szanuj-sie.pl ze szczecina to będziesz musiał jakoś się wcisnąć do nas możemy zrobić jak ostatnio, spotkamy się na wjeździe na lotnisko, wjedziesz przede mnie i będzie spoko chyba że zbierze się od nas chociaż z 10 aut to staniemy sobie gdzieś sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Dobrze wszystkich spotkać kolejny raz dziękuje za grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damg Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 witam. apropo's spotów: czy można się przyparkować do szanownych forumowiczów na kolejne spotkanie A6-ką ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi