Trooky Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja jestem w chorwacji do 12-13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
windu83 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Już jestem po zmianie nicka, z okolic choszczna, ale głównie w szczecinie siedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Z jakiej wiochy bo ja z samego zch ;-)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
windu83 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Gleźno zaraz za Koplinem w prawo, do choszczna to mam ze 3 min na rozgrzanym silniku Ostatnio często bywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 No ja na wysokiej mieszkam w Choszcznie tak wiec przez ten las minutka i jestem :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Sorry za OT ale pytanie do Martineza lub Kazikboy. Wiecie jaka jest nazwa uchwytu przyssawki do kamerki GoPro 3?? Ja mam jakieś badziewie które strasznie drga na nierównościach (widać to na filmikach). Muszę zmienić uchwyt na naj lepiej ori. Tylko potrzebuje nazwę albo gdzie kupiliście przyssawke. Fotka jej była by też mile widziana. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 kurde przyssawa jest w A8 a A8 u mechaniora :/ ale powiem tak ori masz w media i saturnie idź kup i się ciesz ps denveco ciśniesz na szanuj się pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 No przydało by się cieszyć bo póki w nerwica mnie ta przystawka. A pamiętasz ile za nią dawałeś? Co do spotu to przyszli teściowe chcą byśmy wpadli na weekend na wieś. Nie wiem jak to ogarnąć. Może pogodzę jakoś jedno z drugim. A o której wspólny wyjazd i skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 walić teściów my z Nowogardu wypad robimy gdzieś koło 8:30 w sobotę, nie pamiętam ile dawałem za przyssawę. ale nie baw się w zamienniki ! Na mojej przyssawie nie czuć mocno drgań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Teściów mam spoko tak więc wypoczynek na wsi z dala od codzienności miasta też dobrze zrobi przy piwku z teściem To gdzie ewentualnie można by się spotkać na trasie by polecieć razem na imprezę. ?? Przyssawa kupiona w Saturnie Mam nadzieje że ori będzie zdecydowanie lepsza od tamtego badziewia. W końcu 199 zeta to nie byle co i powinno być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Na bank będziesz zadowolony a spotkać możemy sie w golczewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Po przeprowadzonych testach jestem zadowolony z ori przyssawy. Co do zlotu to doczytałem że o 8:30 z Nowogardu wylatujecie. Trochę kurcze lipa bo ja z trasy z jadę i robotę kończę około 8. Zanim wrócę do domu się ogarnę itd to trochę zejdzie. Kiepsko to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomacho Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam 30.08.2014 odbedzie sie impreza ONELOVEVAG! gdzie zapraszam wszystkich zainteresowanych motoryzacja. Wejscie bedzie kosztować 5zl. Impreza znajduje sie w Unieściu Ul. Prądno 1. Tutaj rozpiska dnia :12:00 - Otwarcie bram ośrodka dla zwiedzających14:00 - Show & Shine (prezentacje poszczególnych samochodów)14:00 - Konkurencje ( rzut oponą, skręcanie felg na czas)16:30 - Zakończenie SHOW & SHINE18:00 - Zamknięcie bram ośrodka dla zwiedzających20:00 - Ogłoszenie wyników konkurencji, wręczenie nagród21:00 - Wieczorna impreza wraz z ogniskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Knujemy jakiegoś spota w ten weekend (sobota, niedziela)? Kto by się pisał jak by co? Edytowane 8 Września 2014 przez denveco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzeJKej Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 ehhh z chęcią bym się ruszył ale mam teraz weekend w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ja w weekend odpadam ten, ale w tygodniu wieczorkiem ,chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 jeśli gdzieś poza miastem to może dałbym rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbojus Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Z mila chęcią bym dołączył ale nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 w niedziele o 12tej na hociwelskiej z kilkoma chłopakami z Polo klubu grillowac zamiar mamy i zapraszamy aby towarzystwo było większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Pany, knujemy jakiegoś spota w tą niedziele powiedzmy o 18 np pod mostem pionierów jak kiedyś? Dawno nic nie było, więc można by było się spotkać. Kto by się pisał?? Edytowane 22 Października 2014 przez denveco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi