waniu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam dziś pokarze wam moją niunie! :> Narazie wszystko jest seria oprócz felg! -silniczek 2.5 Tdi 150 kucyków -skrzynia automat tiptronic -tapicerka skórka czarna -navi plus+dvd -elektryczne szyby -centralny na pilota -elektryczne lusterka -domykanie i otwieranie szyb z kluczyka -abs asr -pakiet oświetlenia -skórzana kiera z funkcją zmiany biegów -pakiet chrom -xenon 6000k -podgrzewane siedzenia -klimatronik -itd i tp Ale planuje wymianę zawiechy bo trochę wysoko siedzi(ale to się zmieni) [/url Znalazłem parę fotek wnętrza więc wrzucam :>
Adriano007 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pochwal się fotkami wnętrza. Ogólnie bardzo ładny samochód wyposażenie niemalże identyczne jak moje, na plus skórzane fotele i zmiana biegów przy kierownicy. Pozdro
Seski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 no no wyposażenie robi dobre wrażenie
waniu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 MUSZE POROBIĆ FOTKI WNĘTRZA JAK BĘDĄ TO WRZUCĘ!
seba1-2 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 zadbany egzemplarz, i nie krzycz DUŻE litery oznaczają krzyk
Rekomendowane odpowiedzi