JasioB Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam...troche szukalem ale nie znalazlem nic na ten temat wiec zapytam tutaj...Chodzi o to ,ze przy porannym odpaleniu pali od "kopa" ale tylko dwa obroty i gasnie.Po nastepnej probie juz jest ok.Omijam ten problem w ten sposob,ze spodziewajac sie ze zgasnie przytrzymuje przekrecony kluczyk dluzej i slysze ze gasnie i odpala drugi raz.To wszystko trwa krotko,moze 2-3 sek i zawsze rano.Potem juz caly dzien jest ok.Nawet po 8 godzinach odpala normalnie. Co moze byc tego przyczyna? Zly kat wtrysku czy moze cofajace sie paliwo? Czy moze cos zupelnie innego?
Seski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 kolego a zmieniales ostatio swiece? ja w moim mialem podobnie zmienilem i teraz jest
JasioB Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zmienialem w kwietniu.Czyzby tak szybko padly? Nie chce mi sie wierzyc...Cos mi sie zdaje ze moze z dawka startowa moze byc nie tak...Chyba bez vaga sie nie obejdzie...Myslalem ze to jakis znany problem...
bartek_heros Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ja mialem tak samo i przyczyna byly swiece.mialem wczesniej slabsze nie pamietam firmy kosztowaly mnie kolo 30 zl za sztuke i pochodzily 3 miesiace i padly 4, teraz kupilem bosha za 60 zl sztuka i jezdze juz pól roku i nie mam zadnego problemu z odpalaniem.pali na dotyk[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 14:19_________________________________________________nawet teraz gdy nawet dochodzi do -15
wozniak_4 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 trzeba będzie wyregulować wtrysk tak wyczytałem w auto świat poradnik tez mam nowe świece dop. półtora miesiąca i tez mi gaśnie a jak zapali to chwilkę nierówno pracuje
bish - kopt Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 zapnij Vaga - sprawdzisz kąt wtrysku, stan świec
Rekomendowane odpowiedzi