Ukasz699 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ladniutkie to audi :good: . Dawno niewidzialem tu "nowej" tak fajnej audioli (zazwyczaj prezentuja sie tu te okazje za 30tys :wallbash: ). Wyposazenie tez niczego sobie. Brak parktronika ale ma za to Q . RNS-E z latwoscia powinenes dorezac. Chip tez sie przyda bo jednak 1.9 z Q to troszke ospaly bedzie. Pozostaje tylko cieszyc sie jazda. A cena... cena jak cena - jest Q w AVF - zadkosc i jest piekny stan wiec o co chodzi ?? . Niektorzy za te pieniadze kupowali by bude b7 na golasie i bez Q wiec tym bardziej podoba mi sie Twoje podejscie do sprawy :good: No może bez przesady okazję za 30 tysiaków Sądzę, że takimi nie dojeżdża się do domu :gwizdanie: Sorry za Ot ale cena bardzo wysoka. Mimo ładnego wyglądu i wyposażenia troszkę przesadna.
Gość mmcv Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 No może bez przesady okazję za 30 tysiaków Sądzę, że takimi nie dojeżdża się do domu :gwizdanie rzuc okiem na zakup kontrolowany Co do ceny ... moze rzeczywiscie deko za duzo (4-5k) jak na 2002/3
Ukasz699 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 No może bez przesady okazję za 30 tysiaków Sądzę, że takimi nie dojeżdża się do domu :gwizdanie rzuc okiem na zakup kontrolowany Co do ceny ... moze rzeczywiscie deko za duzo (4-5k) jak na 2002/3 No wiem widziałem, że wszyscy szukają okazji. Panowie a teraz jeszcze jedno pytanie ma ktoś orientację ile kosztują takie nakładki na pedały jak kolega ma ??
Młody_drog Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 No może bez przesady okazję za 30 tysiaków Sądzę, że takimi nie dojeżdża się do domu :gwizdanie rzuc okiem na zakup kontrolowany Co do ceny ... moze rzeczywiscie deko za duzo (4-5k) jak na 2002/3 http://allegro.pl/item903515310_unikat_nakladki_oryg_audi_rs4_a4_s4_b6_b7_01.html EOT No wiem widziałem, że wszyscy szukają okazji. Panowie a teraz jeszcze jedno pytanie ma ktoś orientację ile kosztują takie nakładki na pedały jak kolega ma ??
marcinos80 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A ja ci gartuluje zakupu,zadbana sztuka tez ja ogladalem ale kupilem bez Q.Bezawaryjności.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi