augustA4 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Tak ja w temacie potrzebuje numer ETK lampki do podświetlania tablicy rejestracyjnej. Niestety rdza zniszczyła jeden z uchwytów żarówki i musze teraz zmienić całą lampkę
augustA4 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 hmmm tutaj występuje jako całość. Nie mogę dojrzeć czy jest osobno same szkielko w którym zamocowane sa uchwyty żarówki
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 no włąsnie tez nie widzę samego szkiełka ale z tego co pamietam to w ASO do B6 same szkiełka mi wkładali :gwizdanie:
augustA4 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 tak na marginesie to straszna kupa to rozwiązanie z podświetlaniem tablicy
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie mogę dojrzeć czy jest osobno same szkielko w którym zamocowane sa uchwyty żarówki oto numery szkiełek ( lampki ) z mocowaniem na żarówke
Tomeks Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 tak na marginesie to straszna kupa to rozwiązanie z podświetlaniem tablicy dokładnie,żeby zmienić żarówkę,musiałem połamać lampkę ,gość w serwisie powiedział,że to normalne.
ono Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Dlatego ja wymieniam te żarówki w ASO , i już mam drugą nową lampkę
augustA4 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Z braku czasu nadal jeżdżę z podłamanym uchwytem żarówki. Delikatne puknięcie w obudowę podświetlenia i działa Ile w ASO kosztuje taka wymiana? pytam z ciekawości :>
MICKY74 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Nie mogę dojrzeć czy jest osobno same szkielko w którym zamocowane sa uchwyty żarówki oto numery szkiełek ( lampki ) z mocowaniem na żarówke Nie wiem, czy dobrze myślę - żeby wymienić obudowę lampki wraz z częścią trzymającą żarówkę to wystarczy zamówić część z pozycji (1) - chodzi mi o prawą stronę... Czy muszę zamówić (1), 2 i 3 ? ... Podpowiedzcie.... Pozdrawiam
RS Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 potrzebujesz tylko szkielko - w nim juz sa uchwyty metalowe i nowa srubka. Cena w aso- max 80 zeta. Pomysl o ledach- tansze....
Rekomendowane odpowiedzi