bajk Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Heja, Jako iż co jakiś czas mam problemy z poduszkami doszedłem do wniosku, że czas włożyć jakieś trwalsze niż OEM Audi. http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=268438 - tutaj jest całkiem fajny zestawik, jednak to US, więc nie wiadomo jak z przesyłką i opłatami.. Czy ktoś posiada namiary na innych producentów poduszek ukierunkowanych pod upalanie zlokalizowanych w PL/EUR?
Daimos Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 na pewno będą twardsze od ori, więc jeżeli nie zależy ci na komforcie to zakładaj
bajk Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 na pewno będą twardsze od ori, więc jeżeli nie zależy ci na komforcie to zakładaj tyle to ja wiem.. zastanawia mnie tylko, czy znajdę jakieś wytrzymalsze w Europie.. do stanów nie wybieram się póki co, a z wysyłką różnie może być..
Inkognito Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam podepnę sie do tematu z takim pytaniem czy prawa a lewa poduszka silnika sie różni czy są one takie same?? a i rozumiem ze poduszek silnika jest 3 szt 2 pod silnikiem i jedna pod skrzynią czy jak??
szogun0 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Prawa z lewą u ciebie różnią się tylko kondomem gumowym na prawej i numerem katalogowym.
Inkognito Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Czyli prawa nie będzie pasować na lewą strone??
Daimos Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam podepnę sie do tematu z takim pytaniem czy prawa a lewa poduszka silnika sie różni czy są one takie same?? a i rozumiem ze poduszek silnika jest 3 szt 2 pod silnikiem i jedna pod skrzynią czy jak?? prawa poduszka silnika od lewej nie różni się niczym, przy skrzyni masz 2 poduszki, czyli łącznie razem 4
bajk Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 wygląda na to, że trzeba będzie zamówić z US
Rekomendowane odpowiedzi