ro_Bercik Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam ALL Jakie grupy można podejrzeć moim sprzętem w mojej niuni (opis poniżej)? Pytam dlatego, że po podłączeniu interfejsu łącze się bez problemu ze sterownikiem autka. Lecz w zakładce 01-Engine mogę podejrzeć tylko grupe 000 i 008. Coś mi się wydaje że to znacznie za mało. Może ktoś doradzi co trzeba zrobić, żeby było widać więcej grup np. grupę w której widać temp. płynu chłodzącego. Sprzęt: Posiadam interfejs VAG KKL USB oraz oprogramowanie VAG-COM 311.2-N (status licencji: pełna rejestracja/aktywna). Oprogramowanie mam zainstalowane w WIN XP w wirtualnej maszynie. Auto: 1,9 TDI silnik AHU
AKWAMARYN_ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 podepne sie pod temacik bo u mnie tez lipa puste pola od 005-009 sprawdzalem w innych niuniach i wszystko robi hmmm
przemik Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zainstalowane w WIN XP w wirtualnej maszynie Tu bym szukal przyczyny... najlepiej jakby VAG chodzil na fizycznej maszynce...
AKWAMARYN_ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zainstalowane w WIN XP w wirtualnej maszynie Tu bym szukal przyczyny... najlepiej jakby VAG chodzil na fizycznej maszynce... nie bardzo wiem o co kaman z ta fizyczna albo wirtualna maszyna ale to nie zmienia faktu ze na innych OOOO moj vag widzi te grupy.
Rekomendowane odpowiedzi