Karl28 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Moja też lubi puścić z rana małego bączka :> U mnie jest to raczej para wodna może trochę z dymkiem,ale przez chwilę. To w Poznaniu nawet w niedzielę ASO czynne?? ach.. te pyraki :gwizdanie:
Rako Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Po znajomosci wszystko idzie załatwić A na chłopaków nienarzekam Od początku do nich jezdze także zawsze jakis rabacik też sie znajdzie
fayera Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Moim zdaniem to wina temperatur.Też tak mam,że na zimnym chwile telepie a pozniej już wszystko ok.
Rako Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 aha ale tym leciutkim czasem dymkiem w odcieniu szaro niebieskim nie musze sie nadto przejmowac?
Karl28 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Raczej nie :> ale to moje subiektywne zdanie :gwizdanie:
drosdek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Po znajomosci wszystko idzie załatwić A na chłopaków nienarzekam Od początku do nich jezdze także zawsze jakis rabacik też sie znajdzie gdzie można to załatwić i po znajomości z forum ile to kosztuje ??
Rako Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ooo widze kolega z Poznania no ok jesli chodzi o większe szczególy to serwisuje bryke w obornikach Były serwis fiaciola teraz robia wszystkie bryki. Pamiętam że jezdziłem tam od początku z fiacikiem teraz audiczką i jest siii
drosdek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Tak tak pyrlandia Przedwczoraj właśnie zobaczyłem, że moja Audiczka ma problem z rozmachem na mrozie i z tego co czytam to wina świeczek... Jak były pierwsze mrozy to baterie mu zmieniłem a teraz czas chyba na świece i tak z ciekawości pytam ile kosztują... Jakie masz kolego NGK czy moze Beru ?? Byłbym dźwięczny jakbyś cenkę podrzucił
Rako Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja wymieniłem na BOSCHA za sztuke dałem 45 zł
drosdek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 No dziękować... jutro muszę zadzwonić do znajomego z NorAuto u zobaczymy czy pomoże
Rako Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 no spoko Podziel się jutro swoimi postępami
drosdek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 no spoko Podziel się jutro swoimi postępami no i byłem i zrobiłem i się okazało, że 3 świeczki spalone tylko na jednej odpalałem....
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 no spoko Podziel się jutro swoimi postępami no i byłem i zrobiłem i się okazało, że 3 świeczki spalone tylko na jednej odpalałem.... Heh ale zobacz smoka jaki dobry na jednej odpalił
drosdek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 z trudem bo go w du... :gwizdanie: koplem
Rekomendowane odpowiedzi