Ratt Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam,wczoraj w czsie jazdy do pracy zaczęła mi migać kontrolka świec żarowych i po przejechaniu ok 2km nagle brak mocy,auto stanęło i już nieszło odpalić.W czasie odpalania zaświeciła się kontrolka Abs i kontrolka czerwona z wykrzyknikiem.Miał ktoś podobny przypadek i co może być przyczyną ?,nie mam jeszcze vag-a i niemogę sprawdzć błędów.
GRazny Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 sygnalizacja awarii... za wiele nie powie bez VAG'a
Ratt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 kupiłem kabel i podłączłem auto pod VAG-a i wyskoczył taki błąd, 00575 - Intake Manifold Pressure 08-10 - Control Limit Surpassed - Intermittent Co może być powodem tego błędu ?
Sztomel Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ciśnienie doładowania, przekroczony limit kontroli, błąd sporadyczny - przyczyn może być wiele dlatego najrozsądniej jak wykonasz logi dynamiczne i wkleisz je na forum, dodam że ten błąd nie powoduje gaśnięcia silnika.
Ratt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak uda mi się zrobić te logi to je wrzucę.Muszę jeszcze poczytać trochę o obsłudze VAG.
andegrand Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 mi kiedys tak samo wyskoczylo spadek moca 80 km max skasowalem i wszystkko ok juz z 4 tysiace
Ratt Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 Auta nie umiałem odpalić,więc i logów nie mogłem zrobić,zaholowałem auto do mechanika i okazało się że padła pompka paliwa ta w baku.po wymianie autko śmiga jak trzeba :> Jak się poprawi pogoda to zrobię logi.
Rekomendowane odpowiedzi