Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] AVANT Przekładka tapicerki materiałowej na skórzaną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Czy nie będzie zadnych problemow z przekladka foteli w a4 b7 ? Chyba nie jest to mocno skomplikowana operacja, i mozna ja wykonac we wlasnym garazu ? na chwile obecna posiadam materiałowa jasną tapicerke ktora niesamowicie szybko się brudzi, chciałbym załozyc skórzane fotele, kanape tylna oraz podłokietnik. Czy po wyjęciu starych foteli i przykręceniu nowych komputer nie wyrzuci błędów poduszek ? , przy zakladaniu wtyczek na odłączonej klemie akumulatora. Czy moze jeszcze szykują mi sie inne niespodzianki o ktorych nie wiem ? :) bede wdzieczny za sugestie, pozdrawiam !

Opublikowano

Bez żadnego problemu przełożysz fotele , błedów tez nie będziesz miał . Pytanie czy skórzane fotele sa full elektryczne czy nie , i jak masz z grzaniem foteli.

Ale na te wszystkie nie wiadome znajdziesz odpowiedzi na forum :wink4:

Opublikowano

wydaje mi się że po odpięciu kostek od poduszek powietrznych mimo odpiętego aku musisz wykasować błędy :mysli:

to źle Ci się wydaje...

Witam ! Czy nie będzie zadnych problemow z przekladka foteli w a4 b7 ? Chyba nie jest to mocno skomplikowana operacja, i mozna ja wykonac we wlasnym garazu ? na chwile obecna posiadam materiałowa jasną tapicerke ktora niesamowicie szybko się brudzi, chciałbym załozyc skórzane fotele, kanape tylna oraz podłokietnik. Czy po wyjęciu starych foteli i przykręceniu nowych komputer nie wyrzuci błędów poduszek ? , przy zakladaniu wtyczek na odłączonej klemie akumulatora. Czy moze jeszcze szykują mi sie inne niespodzianki o ktorych nie wiem ? :) bede wdzieczny za sugestie, pozdrawiam !

ba, tego typu rzeczy, jak np. wymiana podsufitki można robić nawet na parkingu galerii handlowej :decayed::naughty: