Mati_RZ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam ! Czy nie będzie zadnych problemow z przekladka foteli w a4 b7 ? Chyba nie jest to mocno skomplikowana operacja, i mozna ja wykonac we wlasnym garazu ? na chwile obecna posiadam materiałowa jasną tapicerke ktora niesamowicie szybko się brudzi, chciałbym załozyc skórzane fotele, kanape tylna oraz podłokietnik. Czy po wyjęciu starych foteli i przykręceniu nowych komputer nie wyrzuci błędów poduszek ? , przy zakladaniu wtyczek na odłączonej klemie akumulatora. Czy moze jeszcze szykują mi sie inne niespodzianki o ktorych nie wiem ? bede wdzieczny za sugestie, pozdrawiam !
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Bez żadnego problemu przełożysz fotele , błedów tez nie będziesz miał . Pytanie czy skórzane fotele sa full elektryczne czy nie , i jak masz z grzaniem foteli. Ale na te wszystkie nie wiadome znajdziesz odpowiedzi na forum
augustA4 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 wydaje mi się że po odpięciu kostek od poduszek powietrznych mimo odpiętego aku musisz wykasować błędy
siemian Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wydaje mi się że po odpięciu kostek od poduszek powietrznych mimo odpiętego aku musisz wykasować błędy to źle Ci się wydaje... Witam ! Czy nie będzie zadnych problemow z przekladka foteli w a4 b7 ? Chyba nie jest to mocno skomplikowana operacja, i mozna ja wykonac we wlasnym garazu ? na chwile obecna posiadam materiałowa jasną tapicerke ktora niesamowicie szybko się brudzi, chciałbym załozyc skórzane fotele, kanape tylna oraz podłokietnik. Czy po wyjęciu starych foteli i przykręceniu nowych komputer nie wyrzuci błędów poduszek ? , przy zakladaniu wtyczek na odłączonej klemie akumulatora. Czy moze jeszcze szykują mi sie inne niespodzianki o ktorych nie wiem ? bede wdzieczny za sugestie, pozdrawiam ! ba, tego typu rzeczy, jak np. wymiana podsufitki można robić nawet na parkingu galerii handlowej
Rekomendowane odpowiedzi