dominiks18 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 chodzi mi o te lampy z fotki,nie widizalem nigdzie takich ,moze ktos z klubowiczow spotkal sie z takimi lampami??pozdrawiam http://moto.allegro.pl/item199134267_super_zderzak_tylny_audi_a4_b5_.html
schiller Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 watpie ze takie sa... wyglada mi to na VT...
M@rcus Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Kup sobie te po drugim lifcie - bardzo podobne.
Gość rob Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 watpie ze takie sa... wyglada mi to na VT... nie widziałem jeszcze takich, stawiam też na VT
dominiks18 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2007 Kup sobie te po drugim lifcie - bardzo podobne. ale chcialbym jakies ladne na ledach ,a tez z allegro to odpadaj jak i te wszystkie lexusy,albo takie jak pokazalem albo II lift, pozdro
jocker01 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Kup sobie te po drugim lifcie - bardzo podobne. Witam! Bardzo podobne to one nie sa!! te wygladaje Naprawde zaje..... a po lifcie sa ok ale nie prownalbym ich z tym zdjeciem! te ze zdjecia przypominaja lampy z a6 tych najnowszych wersji! Pozdrawiam Jocker01
agrabsabi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 chodzi mi o te lampy z fotki,nie widizalem nigdzie takich ,moze ktos z klubowiczow spotkal sie z takimi lampami??pozdrawiam http://moto.allegro.pl/item199134267_super_zderzak_tylny_audi_a4_b5_.html w/g mnie te lampy to cleary przejżyj ofertę www.sklep.tuning24.pl a jeśli chodzi o ten pakiet zderzaków i progów ze zdjęcia to dostaniesz je u nas pozdrawiam
Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 swiatelka rewelacja nie wiem czy podobnego efektu nie daloby sie osiagnac przez pomalowanie czerwonym sprayem lamp po II lifcie (z odcieciem wstecznych oczywiscie)
agrabsabi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 swiatelka rewelacja nie wiem czy podobnego efektu nie daloby sie osiagnac przez pomalowanie czerwonym sprayem lamp po II lifcie (z odcieciem wstecznych oczywiscie) niestety nie dało by się leda inaczej świeci
Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 raczej nie chodzi o swiecenie, tylko o wyglad (kontrast biale/ czerwone bez "paskow")
dominiks18 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2007 no i nigdzie tych lampek nie moge znalesc:(
dominiks18 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2007 no moze i jest to virtual ale sa ladne
Rekomendowane odpowiedzi