Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Audi A4 1.9 TDI ECU 120KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

lepsze były by te po org lifcie :>

Opublikowano

lepsze były by te po org lifcie :>

lepsze byłyby te diodowe po drugim lifcie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

typu DAYLIGHT ??

Opublikowano

sorry miałem na myśli lampki tylne... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a myślałem ze przedzie :) na początku chodziły mi po głowie te diodowe potem CRYSTAL RED WHITE aż w końcu wybrałem te po lifcie co były montowane.

Opublikowano

ja nie wiem co ten Twój kolega sobie myślał żeby założyć lampy ala bmw :wallbash:

ja też myślałem o 16, ale przekonali mnie na 17, wiosna masz większy wybór ale i większe ceny :kwasny:

a w oponach niema dużej różnicy cenowej czy 16 czy 17 :cool1:

rób tak byś był zadowolony bo każde Audi ma potencjał do :>

Opublikowano
  • Autor

do...?? :> :tongue4:

Opublikowano

do tego by wywoływał uśmiech u właściciela na twarzy :naughty:

Opublikowano

ale volvem ogolnie jedzie sie nawet na profilu 60 jak taczka a honda jest raczej bardzo twarda, a w a4 ten profil 45 nie jest zly, naprawdę, nie ma wielkiej różnicy między 55 a 45... :good:

Profil 45 czy 55 zależy procentowo od szerokości opony - to tak na marginesie. 205/55/16 to rozmiar popularny, choć niektórzy wolą większy. Lampy przednie kiepskie.

Opublikowano

Tez sie zatsanawiałem nad 16 a 17. Ostatecznie 17 kupilem, 16 kupisz to szybko ci sie w oczach małe zrobią i bedziesz zalowal i powtarzal dlaczego ja nie kupilem 17 :> ja sobie to tak tłumaczyłem :polew: a w sochaczewie raczej az takch złych dróg bardzo nie ma :)

Rejestracja chyba świadczy o diabelskim wcieleniu autka. kozak :cool1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No możesz zapytać kolege, podesłać zdjęcia i o cene dokładna spytać. wiem ze ładniej na 17 wygląda ale profil 45 mi sie nie podoba :tongue4: kolega ma w volvo 45 profil to narzeka drugi w hodzie tez ma 45 i takze narzeka :)

a co do tych oryginalnych to takie miałeś na myśli "Radziu Audi A4" http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001589151/7_f.jpg

tak z okolic Sochaczewa jestem a samochód kupiłem od kolegi przerejestrowałem ale blachy zostwilem bo z tej samej miejscowości jesteśmy :)

Nie kolego, to nie te pięcioramienne;) http://www.allegro.pl/item915210732_oryginalne_felgi_16_audi_a4_a6_vw_passat.html o te mi chodziło:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

aaa.. znam je. myślałem o innych tych nie chce. wolał bym już te co link podałem wyżej :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ladna gdzie program zmieniales na 120?? i jak ci to teraz chodzi??

Opublikowano

kolego nie bierz 16".. też miałem taki dylemat.. kupiłem 17" a teraz żałuję że nie 18".. na pewno będzie twardziej niż jeżdząc na jakimś balonie.. ale będziesz żałował że nie wziąłeś większych.. ludzie jeżdżą na 19" i nie narzekają :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ladna gdzie program zmieniales na 120?? i jak ci to teraz chodzi??

Jest duza różnica po zmianie na 120km troche dymi jak sie ciśnie ale nie jest źle :) w Słubicach.[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 17:41_________________________________________________

kolego nie bierz 16".. też miałem taki dylemat.. kupiłem 17" a teraz żałuję że nie 18".. na pewno będzie twardziej niż jeżdząc na jakimś balonie.. ale będziesz żałował że nie wziąłeś większych.. ludzie jeżdżą na 19" i nie narzekają :cool1:

Mam już felgi 16" http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/980/75/56/980755620

Opublikowano

Też miałem dylemat kupować 16" czy 17". Kupiłem 16 i teraz sie pluje czemu nie 18". WIęc radzę się zastanowić. Według mnie to minimum 17".