puniek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 no ładne, ładne 8P... tylko to drewno mi tak jakoś nie pasuje... wolę szczotkowane aluminium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 to się nazywa galeria............ tylko po co foto szczelin?? chcesz pokazać że nie bita?? :gwizdanie: ale furka fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 no ładne, ładne 8P... tylko to drewno mi tak jakoś nie pasuje... wolę szczotkowane aluminium ładne to drewno, takie oczojebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puniek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wrzuciłem wszystkie fotki jakie były na aukcji kiedy ją sprzedawałem... Teraz może nie ale wtedy chciałem pokazać że nie bita Aczkolwiek z tego co wiem to najprawdopodobniej w ASO miała wymieniany przedni zderzak, chłodnice i maskę... ale nie dam ręki uciąć bo słyszałem to z ust zainteresowanego kupnem więc równie dobrze mógł to sobie wyssać z palca i powiedzieć żebym zszedł z ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ladna ona byla widzialem na zywo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ładniejsza niż merc :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi