Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Szukam wzmacniacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakiegoś wzmacniacza bo mój stary odmówił posłuszeństwa myślałem o czymś takim

http://allegro.pl/item889873868_blaupunkt_velocity_va_475_limited_edition_850_watt.html

co myślicie o czymś takim ??

może jest coś lepszego w podobnych pieniądzach, a sporo lepszego ??

znalazłem jeszcze coś takiego

http://allegro.pl/item900757019_magnat_edition_four_limited_nowy_promocja.html

Opublikowano

1 jak to podpisać link

2 radio alpine cda-9855r

w planach wymiana przodu na jakieś 16 delikatnie lepsiejsze

bagażnik 300mm w skrzyni zamkniętej

to by szło na mostku na skrzynie, a kiedy pojawił by się przód zasilały by też przód

3 muzyka każda z przewagą na techniczną i rock czasem też rap także musi to byc bardzie uniwersalne

4 co do kwoty co ciężko powiedzieć powiedzmy że do 450 może 500 ale jeśli było by coś do czego trzeba by dołożyć trochę kasy a było by dużo lepsze to oczywiście takie coś też wchodzi w grę

Opublikowano

1 jak to podpisać link

2 radio alpine cda-9855r

w planach wymiana przodu na jakieś 16 delikatnie lepsiejsze

bagażnik 300mm w skrzyni zamkniętej

to by szło na mostku na skrzynie, a kiedy pojawił by się przód zasilały by też przód

3 muzyka każda z przewagą na techniczną i rock czasem też rap także musi to byc bardzie uniwersalne

4 co do kwoty co ciężko powiedzieć powiedzmy że do 450 może 500 ale jeśli było by coś do czego trzeba by dołożyć trochę kasy a było by dużo lepsze to oczywiście takie coś też wchodzi w grę

jeżeli myślisz że przód + bagażnik zagra pod takim magnatem to grubo się mylisz :gwizdanie:

zainwestuj w US Amps XT 800.4 i będzie dobrze!

Opublikowano

ale jest też druga opcja nad którą myślałem a mianowicie wiem że mój stary wzmacniacz jest do naprawienia nie ma szaU, ale skrzynkę na mostku plus tylną półkę zasilał bez problemów i było to dla mnie wystarczające

a taki magnat np poszedł by w mostek i zasilił by przód w przyszłości takie coś moało by już sens

aha i jeszcze jedno pytanie jak jest z 2 piecami trzeba ciągnąć 2 kable od aku czy wystarczy zwiększyć średnicę i wystarczy jeden?? a jeśli wystarczy jeden to jak go rozdzielić na na piece ??

Opublikowano

Jak coś mam Audisona SRX3 ale byś musiał troszkę dołożyć, na pewno będziesz zadowolony bo gra dość uniwersalnie i czysto a nie jak Magnaty czy Blaupunkty i inne pierdy.

Opublikowano

sprzedam to co mam w podpisie to pomyślę nad czymś lepsiejszym na razie pewnie zrobie tego starego przemęczę a później się temat ogarnie :decayed: