Nosfer Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 wyzdrowiałem, dzisiaj wysyłam połowe i w pon połowe wiec do sr powinny dojść Może jakoś ubezpiecz te przesyłki ? Nie wiem. Nie boisz się, że wyparują po drodze ? Mogę dopłacić te parę złotych..
mcm Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 wyślij ze zdeklarowaną wartością na pewno dojdą
cocoo24 Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 jeszcze mi nigdy nic nie zginęło na poczcie, wyśle z tą wartościa, tymczasem
Nosfer Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Wysyłka zrobiona ? Bo widzę, że nic nie jest uaktualnione. Po to jest pierwszy post, żeby go systematycznie odświeżać i zawierać tam wszystkie informacje i poczynania..
cocoo24 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 uaktualnione , wszystko w 1 poście [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 08:05_________________________________________________wszytskie 4 paczki wysłane, mam jeszcze 4 zegarki moze ktoś bedzie chętny, nie chciał bym zostać z towarem, zapraszam chętnych do zakupu
cocoo24 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 zamówienie na zegarki czy są chętni???? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 - Analogowy Układ Wskazujący - Koperta Ze Stali Szlachetnej - Dokładny Kwarcowy Mechanizm Napędowy - Czarny Cyferblat - Sekundowa Podziałka Tarczy - Fosforyzujące Wskazówki Godzinowe - Funkcja Tachometru (pokazuje średnią przebytą prędkość w danym czasie) - Stoper - Trzy Aktywne Tarcze Chronografu - Antyzadrapaniowe Szkiełko pasek po 250zł brązoletka 300zł
Rekomendowane odpowiedzi