cocoo24 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 progi od Audi A4 B5 S5 2.7 Bi-Turbo mit 265 Ps, jak sie to montuje, dam rade zrobić samemu i ile za to można dać $
Kowi87 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nadkola musisz poszerzyć, bo i naczej bedą odstawać te progi od linii nadwozia, chociaż z fotki wyglądają na progi od S4 a nie jak w temacie RS4 :gwizdanie:
Michał Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 progi od Audi A4 B5 S5 2.7 Bi-Turbo mit 265 Ps że jak? :co: a progi na fotkach to chyba eSowe? w temacie RS? coś chyba pomieszałeś kolego
cocoo24 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 to będą pasowały do b5 bez problemu ???
Kowi87 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 to będą pasowały do b5 bez problemu ??? tak Ale pomaluj chociaż dokładki zderzaków, bo jak sie domyślam nie zakładasz body od Es
cocoo24 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 mam zderzak od eski, narazie temat zamkniety
crxmen Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 zeby nie zakladac nowego tematu to sie podepne,czy wystarcza mi same progi z S4 (jak na fotce)czy musze tez dokupic listwy na drzwi z S4?? jak to pasuje z normalnymi listwami z A4 ?? jest jakis problem z montazem tych progow ??
topor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 potrzebne sa nowe listwy z S4, i specjalne mocowania do progow. Ogolnie temat lipa... drugi raz bym tego nie robil, ceny w aso tych pierdulek zabijaja
SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 potrzebne sa nowe listwy z S4, i specjalne mocowania do progow. Ogolnie temat lipa... drugi raz bym tego nie robil, ceny w aso tych pierdulek zabijaja dlatego chyba wsadzę z jakiegoś innego auta bądź dedykowane jakiegoś tunera... faktycznie jak zorientowałem się w temacie to gra nie warta świeczki
SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 przesyłka do mnie wyjdzie Cię cenę tych progów
Cristoforo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 największy modziaze i pękają jak się poszuka to się znajdzię nie kupować żadnego laminatu tylko ABS albo zrobić jak zrobił nosb
SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 największy modziaze i pękają jak się poszuka to się znajdzię nie kupować żadnego laminatu tylko ABS albo zrobić jak zrobił nosb po prostu średnio mi to po drodze widziałeś kiedyś na moim aucie laminat? Nosb ma z omegi jak się nie mylę? czy z czego?
topor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 największy modziaze i pękają jak się poszuka to się znajdzię nie kupować żadnego laminatu tylko ABS albo zrobić jak zrobił nosb ja nie spuchlem i wyrezałem:D
Rekomendowane odpowiedzi