Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Moja nowa A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A mi tylne lampki się podobają bo są czarne :) Z przodu też bym chciał w miarę ciemne, żeby było rasowe autko :) maja-m czemu te nie są dobre? :)

Opublikowano

A mi tylne lampki się podobają bo są czarne :) Z przodu też bym chciał w miarę ciemne, żeby było rasowe autko :) maja-m czemu te nie są dobre? :)

Kolego ja jak kupiłem ponad 3 lata temu moją czarną A4, też byłem napalony na angel eyes'y i to czarna FK a nie jakieś Sonary ale na szczęście posłuchałem wówczas doświadczonych kolegów i kupiłem lampy po lifcie Valeo/depo, założyłem ksenony Hid 6000K i do dziś nie żałuję tej decyzji.

Dlaczego???

Dlatego że jeździłem u kumpla na takich angel eyes i w ogóle one nie świecą, o długich już nie wspomnę, one tylko wyglądają w porzo jeśli Ci się podobają ale pamiętaj że liczy się na 1 miejscu bezpieczeństwo!

A po za tym chcesz żeby co chwile ktoś Ci napierał głupimi tekstami że robisz z :audi: bete ????

Proszę tak wygląda moja obecnie:

a2a076558b05c8e4m.jpg

I tak świecą: HID 6000K + LED W5W pod barwę 6000K

eca5c2d98f5d6e1dm.jpg

Na zdjęciu wydaje się że niebiesko świecą ale tylko takie jest wrażenie (w rzeczywistości biało niebieska barwa) :)

Opublikowano

to kup sobie z II lifta i srodki pomaluj czarnym matem :) te angle eyes sa nie trwale i nie ladne... nie to co zespolone i ori :wink4:

Opublikowano

Eangel Eys to zlo !!!! :evil:

Opublikowano

Dołożyłem jedną jeszcze fotkę żeby chłopak zobaczył jak świecą polifty + HID 6000K + LED W5W.

Jakiego dokona wyboru to już jego decyzja :)

Opublikowano

PABLO co ty masz za grill?

To zło i szatan :evil:m50kD kupuj lampki po lifcie, widzisz każdy mówi to samo. Fakt faktem każdemu podoba sie co innego ale te lampki to na prawdę schit ty masz cud miód Audi a nie jakieś bmw :yeah: Pooglądaj inne pupcie naszych audiczek bo ja też na początku miałem szał na białe lampy z tyłu dorwałem jakieś za grosze i był szał ale teraz po odnalezieniu tego forum stwierdzam ze na pupe tylko 2 lift lub diodowe :slina:

Opublikowano

PABLO co ty masz za grill?

To zło i szatan :evil:m50kD kupuj lampki po lifcie, widzisz każdy mówi to samo. Fakt faktem każdemu podoba sie co innego ale te lampki to na prawdę schit ty masz cud miód Audi a nie jakieś bmw :yeah: Pooglądaj inne pupcie naszych audiczek bo ja też na początku miałem szał na białe lampy z tyłu dorwałem jakieś za grosze i był szał ale teraz po odnalezieniu tego forum stwierdzam ze na pupe tylko 2 lift lub diodowe :slina:

Grill Kamei taki już mam od nowości.

Na wiosnę odkopie mój temat i będą fotki z nowym felunkiem 19" 235/35/R19 który już czeka na założenie 0cdad3caa8fc4c22m.jpg oraz nowymi ledami f9d07ff14636bdc8m.jpg i kierą od S4

Jak ktoś będzie chciał kupić moje ledy to zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_lampy_led_fk_black_edition-t117625.0.html

m50kD sorry za OT w Twoim temacie, mam nadzieje że się nie obraziłeś :decayed:

Wracamy do :audi: kolegi :)

Opublikowano
  • Autor

Okej, postaram się więc znaleźć lepiej jakieś poliftowe. Czy nie będzie problemu z zamontowaniem lamp po lifcie w moim modelu? Kiedyś czytałem, że trzeba coś wycinać... czy cuś :) Także prosiłbym o info czy można to zmienić w parę minut bez cięcia :) Dodatkowo mam sterowaną elektronicznie wysokość świateł, czy wszystkie reflektory poliftowe mają taką opcję czy muszę na to uważać? No i czy z kabelkami też nie będzie większego kłopotu?

Na przednie poliftowe mnie przekonaliście, ale tylne zostawiam bo bardzo mi się podoba moja 'czarna pupa' :D

PABLO: Miałem taki sam grill jak Ty w mojej poprzedniej A4 i bardzo mi się podobał. Szukałem na Allegro, ale są tylko z większymi oczkami tej siatki. Co to za grill bo chyba bym się na niego skusił? Podoba mi się Twoje autko PABLO, ale brakuje mi tylko znaczka OOOO na przedzie :)

Opublikowano

Okej, postaram się więc znaleźć lepiej jakieś poliftowe. Czy nie będzie problemu z zamontowaniem lamp po lifcie w moim modelu? Kiedyś czytałem, że trzeba coś wycinać... czy cuś :) Także prosiłbym o info czy można to zmienić w parę minut bez cięcia :) Dodatkowo mam sterowaną elektronicznie wysokość świateł, czy wszystkie reflektory poliftowe mają taką opcję czy muszę na to uważać? No i czy z kabelkami też nie będzie większego kłopotu?

Na przednie poliftowe mnie przekonaliście, ale tylne zostawiam bo bardzo mi się podoba moja 'czarna pupa' :D

Tak w skrócie to musisz wyciąć kawałek błotniku, obciąć stare wtyczki i zarobić nowe, silniczki do regulacji lamp zmieniać polecam Ci przeczytać ten temat bo tu jest wszystko super opisane http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.0.html

Jest jeszcze alternatywa w postaci lampek od S4 tylko nie są zespolone jak po II lifcie ale też wyglądają spoko i nie trzeba nic przerabiać

http://moto.allegro.pl/item913275400_reflektor_migacz_nowy_audi_a4_xenon_wzor_s4_w_wa.html

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item916854268_komplet_skorzanych_kubelkowych_foteli_audi_a4.html kolego tutaj masz link co do lampek zobacz jak prezentuje się moja niunia z ringami z przodu... :)

ja co prawda nabyłem autko z takimi lampami ale nie zamierzam ich zmieniać mi się podobają świecą też dobrze :)

ale jest tyle moźliwości i wyboru że decyzje zostawiam tobie :)

:hi: :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zrobiło się cieplej :) W mojej audiczce zostały wykonane:

- wymiana sprężyn na standardowe komfortowe;

- nowe wahacze górne; nowy przegub; nowe amortyzatory z tyłu KAYABA;

- nakładka na kierownicę w stylu drewna :tongue4:

- założenie pokrowców z ekoskóry (są w miarę porządne i w rzeczywistości trochę lepiej to wygląda niż na zdjęciach, myślałem, że będzie gorzej);

- naprawiłem panel klimy (usunięte zimne luty);

Na razie tyle. Niebawem czeka mnie instalacja alarmu ze sterowaniem centralnego zamka.

Zdjęcia :)

96327745.jpg

68618877.jpg

37239477.jpg

95713470.jpg

40134949.jpg

45255153.jpg

Opublikowano

Zrobiło się cieplej :) W mojej audiczce zostały wykonane:

- wymiana sprężyn na standardowe komfortowe;

- nowe wahacze górne; nowy przegub; nowe amortyzatory z tyłu KAYABA;

- nakładka na kierownicę w stylu drewna :tongue4:

- założenie pokrowców z ekoskóry (są w miarę porządne i w rzeczywistości trochę lepiej to wygląda niż na zdjęciach, myślałem, że będzie gorzej);

- naprawiłem panel klimy (usunięte zimne luty);

Na razie tyle. Niebawem czeka mnie instalacja alarmu ze sterowaniem centralnego zamka.

Zdjęcia :)

96327745.jpg

68618877.jpg

37239477.jpg

95713470.jpg

40134949.jpg

45255153.jpg

zaraz Cie zjedza bez popity :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

To żeś poleciał grubo z tymi pokrowcami i nakładką na kiere (w sumie z podłokietnikiem też), osobiście mi się nie podobają te mody

ale o gustach się nie dyskutuje...

Jeśli chodzi o zawiechę postawiłeś na komfort :good:

Opublikowano
  • Autor

Też myślę, że wielu może mnie zmieszać z błotem :)

Pokrowce nie są jeszcze najgorsze :):) na żywo wyglądają dosyć przyzwoicie, no i łatwo się je czyści. Nakładka może się wielu nie podobać, bo nie mam środka w drewnie, ale taka wstawka nie razi jeszcze w oczy, a kierownice trzyma się dużo lepiej. Co do zawieszenia, to musiałem zmienić na wyższe - stan dróg. No, ale myślę, że teraz komfort jest duuuuużo większy niż przy sportowym zawieszeniu. Także auto zyskało troszkę większy komfort w środku podczas jazdy :)

Ponawiam jeszcze moje zapytanie: czy gdzieś można dostać ori obramowania szyb chromowane?

No i wielkie podziękowanie dla ...:::BRYLANT:::... za zamianę sprężyn na komfortowe :)

Opublikowano

Musisz szukać na allegro.

Wcześniej napisałem Ci, że posiadam oryginalne ramki drzwi na sprzedaż (bez tego chromu co leci nad szybami wzdłuż lini dachu)...

Opublikowano
  • Autor

No tak, ale mnie interesują niestety obramowania na całą szybę wokoło..