Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Co sądzicie o tych sprężynach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

planuje obniżyć trochę swoją audi,

chciałbym włożyć same sprężyny do oryginalnych amorków ponieważ są w bardzo dobrym stanie, co sądzicie o tej aukcji: http://moto.allegro.pl/item891961175_sprezyny_sportowe_obnizane_audi_a4_quattro.html

sprzedający mówi że dają w dół -35mm i siedziały w jego sedanie ale sprzedał auto jakiemuś dziadkowi który chciał seryjny zawias

pzdr

Opublikowano

wg same sprężyny są do niczego, zmeczysz tylko amory

Opublikowano

wg mnie warte tej ceny... obnizaja auto o 45mm...

Opublikowano
  • Autor

aż o 45 :shocked: to za dużo jak dla mnie, już widzę jak urywam oba zderzaki, troche chyba bym się bał zdecydować na takie sprężyny

a co do zmęczenia amorów to wole je zmęczyć niż wymieniać od razu na niższe, jak sie zmęczą to je wymienie dopiero na jakieś lepsze

Opublikowano

Też miałem H&R ogólnie sprężynki warte zakupu jak dla mnie.

Sprawć sobie po kodzie....to dokładnie będziesz wiedział o ile obniżają.

Pozdro :hi:

Opublikowano

ja znalazłem zródło że -43 przód i -40 tył, musiałbyś jeszcze dokładnie zczytac nr z przedniej sprężyny bo jak tam jest dopisek - 2 to jest do 6 - cyl

Opublikowano

Polecam -35 będzie idealnie ;):naughty:

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie taka glebe mógł bym przyjąc, tylko nie wiem właśnie bo jak patrze na zdjęcia niektórych to jak dadzą glębe po równo tył i przód po powiedzmy - 3cm to tył wydaje się stać niżej i głupio to wygląda, więc nie wiem czy nie dać przodu trochę niżej od tyłu powiedzmy z przodu 3 z tyłu 2 :mysli:

Opublikowano

Fajny komplecik (szczególnie cena), ale jak koledzy mówią że aż o 45mm w dół to rzeczywiście trochę za dużo. A nie lepiej kupić zawieche -20mm 1Be, moim zdaniem jest dobra bo zderzaka jeszcze nie urwałem, a wygląda przyzwoicie i trochę lepiej się prowadzi. Tylko sugeruję, bo moim zdaniem za dużo w dół to nie dobrze znając nasz "piękne drogi"

http://www.a4-klub.pl/smf/a4_b6_czarnulka-t105299.0.html

no wlasnie taka glebe mógł bym przyjąc, tylko nie wiem właśnie bo jak patrze na zdjęcia niektórych to jak dadzą glębe po równo tył i przód po powiedzmy - 3cm to tył wydaje się stać niżej i głupio to wygląda, więc nie wiem czy nie dać przodu trochę niżej od tyłu powiedzmy z przodu 3 z tyłu 2 :mysli:

Moim zdaniem za duża rozbieżność, a to fakt że tył stoi nieco wyżej :kwasny: