Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Co zrobić, aby włącznik świateł działał poprawnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: ,

mam taki problem, kupiłem od kolegi z forum nowy włącznik świateł, bo mój stary był obdarty, co powodowało u mnie bardzo zły humor każdego dnia :disgust: , no i zamontowałem go, i sprawdzam jak działa, i wszystko było by extra gdyby nie fakt, że nie mogę włączyć wajchą przy kierownicy świateł długich , dziwna sprawa bo przecież niby ta wajcha działa niezależnie od włącznika :gwizdanie: , no ale jednak..... nie zapala się nad zegarami niebieska kontrolka i jak odpycham wajchę do tyłu tyłu światła nie działają,,specjalnie wychodziłem i sprawdzałem :chytry: Mój stary włącznik różni się od tego nowego tym, że w numerze 8E0 941 531 C, zamiast literki "C" ma "A" . Byłem pewien, że to nie będzie robić problemu. :mysli: Czy można coś VAG-iem zaradzić? Albo w jakiś inny sposób?

Opublikowano

No właśnie z tymi przełącznikami są fiksy jeśli założysz do siebie jakiś z innym oznaczeniem(ostatnia literka) niż twój oryginalny. Ja też kupiłem inny i jak założyłem to w pozycji '0' świeciły mi światła mijania. Można jednak zmienić same plastiki z tego co kupiłeś do Twojego oryginalnego przełącznika i wszystko będzi super wyglądać. Był nawet dotyczący tego temat:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_wlacznik_swiatel_rozbiorka_naprawa_podswietlenia-t44931.0.html

pozdr :hi:

Opublikowano

przełoż sobie elektronike i tyle 1 minuta roboty

Opublikowano

Już po operacji, podmieniłem elektrykę. Włącznik już na swoim miejscu. Działą idealnie. Dzięki za porady :good: :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...