Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jedno nadal mam , tylko narazie nie jeździ...

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Ale jedno nadal mam , tylko narazie nie jeździ...

to kupuj drugie tym razem benzynkę w quattro, będziesz myślał że masz zupełnie inne auto :kox:

Opublikowano

Paput ludzie na forum mówią że wiesz ile czasu zejdzie sie demontaż podlogi w A4(wykładziny), musze prócz konsoli i foteli zrywac plastikowe progi i słupki :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Paput ludzie na forum mówią że wiesz ile czasu zejdzie sie demontaż podlogi w A4(wykładziny), musze prócz konsoli i foteli zrywac plastikowe progi i słupki :mysli:

chcesz to wyciągać :>?

fotele i kanapa aut, listwy przy drzwiach da się odgiąć, no i ta nieszczęsna decha :confused4: łączenie idzie pod nią

Opublikowano

fotele i kanapa aut, listwy przy drzwiach da się odgiąć, no i ta nieszczęsna decha :confused4: łączenie idzie pod nią

ale dechy nie trzeba wyciągać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ale dechy nie trzeba wyciągać :wink4:

tylko sam tunel?
Opublikowano

no krycha pisze że tunel konsole trzeba i ze to godzinka roboty żeby to wytargać tylko gdzieś tam przy konsoli moge ja łątwo uszkodzić :disgust:

Opublikowano
  • Autor

no krycha pisze że tunel konsole trzeba i ze to godzinka roboty żeby to wytargać tylko gdzieś tam przy konsoli moge ja łątwo uszkodzić :disgust:

mam nadzieję jak tak to ją wyjmę bez problemu

Opublikowano

mam nadzieję jak tak to ją wyjmę bez problemu

no wyciagaj dasz wskazówki jak ja bede wyciagał, bo czekam na cieplejsze dni po 10st i słoneczko zeby na placu mozna było przyszaleć i wykładać graty

Opublikowano

Paput latasz boczkami :naughty: bo to juz chyba ostatnie podrygi zimy, ja wczoraj troche polatałem, a dzisiaj widze ze wiecej śniegu :kox:

Opublikowano
  • Autor

Paput latasz boczkami :naughty: bo to juz chyba ostatnie podrygi zimy, ja wczoraj troche polatałem, a dzisiaj widze ze wiecej śniegu :kox:

Ja wczoraj w Nałęczowie pod Nałęczowianka śmigałem :decayed:

Kurcze właśnie mało śniegu tej zimy, ale gaz już mam to mogę trochę pokatować bo tak to wahy było szkoda :polew:

Opublikowano

Kurcze właśnie mało śniegu tej zimy, ale gaz już mam to mogę trochę pokatować bo tak to wahy było szkoda :polew:

to co benzin nie daje rady, na słabo oblodzonym asfalcie :decayed: ja tam wczoraj na mokrym bokiem poszedłem :decayed: ale zawiecha juz do roboty :wallbash: coś tam stuka po tej zimie

Opublikowano
  • Autor

to co benzin nie daje rady, na słabo oblodzonym asfalcie :decayed: ja tam wczoraj na mokrym bokiem poszedłem :decayed: ale zawiecha juz do roboty :wallbash: coś tam stuka po tej zimie

daje radę, fajnie to jeździ, tylko szkoda było mi kasy na ciśnięcie jak nie miałem gazu[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 17:04_________________________________________________mam gaz, możemy robić spota :polew:

Opublikowano

Ja miałem wczoraj z Cyśkiem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

w jaki sposób? :shocked::blink: normalnie szok :polew:

Opublikowano

Spotkanie przy ślizgawce :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Spotkanie przy ślizgawce :wink4:

na tesco :cool1::mysli:

trzeba było cyskowi nagadać że nigdy na spocie nie był a tak zawsze na forum się pieklił :evil:

Opublikowano

Tak pod tesco, dokładnie to na stacji :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Tak pod tesco, dokładnie to na stacji :wink4:

i co razem się ślizgaliście :mysli::decayed: