Opublikowano 30 Stycznia 201115 l A wahaczy wymieniłem nie dwa a dwa razy cały komplet... A bo Ty komplety wymieniasz? Ja aż taki bogaty nie jestem A ile czasu miałeś/masz to auto? I ile km nim zrobiłeś?
Opublikowano 30 Stycznia 201115 l 100 tys. - żal mi się z nim rozstawać ,ale ile można walić kasy w dziadka???
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l 100 tys. - żal mi się z nim rozstawać ,ale ile można walić kasy w dziadka??? No to ja też zrobiłem 100 i zaczyna mi się nudzić Kasy dużo ze mnie nie zdarł, nie licząc moich wymysłów typu mody, dlatego mi go szkoda Ale i na niego przyjdzie pora... :gwizdanie:
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l 100 tys. - żal mi się z nim rozstawać ,ale ile można walić kasy w dziadka??? No to ja też zrobiłem 100 i zaczyna mi się nudzić Kasy dużo ze mnie nie zdarł, nie licząc moich wymysłów typu mody, dlatego mi go szkoda Ale i na niego przyjdzie pora... :gwizdanie: nie grzesz pisząc mody :polew: ja bym to nazwał moooooodziki :polew:
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l nie grzesz pisząc mody :polew: ja bym to nazwał moooooodziki :polew: Kowiaczku moja lista jest dłuższa niż Twoja biorąc pod uwagę serię i rocznik Czyż nie? Twoje mody dotyczą głównie silnika co w przełożeniu na frajdę i odczucia z jazdy są podobne jak u mnie
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l nie grzesz pisząc mody :polew: ja bym to nazwał moooooodziki :polew: Kowiaczku moja lista jest dłuższa niż Twoja biorąc pod uwagę serię i rocznik Czyż nie? Twoje mody dotyczą głównie silnika co w przełożeniu na frajdę i odczucia z jazdy są podobne jak u mnie znowu grzeszysz pisząc to kliknij w podpis i zobacz jak mało zajmuja mody silnika :polew:
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l znowu grzeszysz pisząc to kliknij w podpis i zobacz jak mało zajmuja mody silnika :polew: Jeśli poza modami silnika, które ostatecznie dają taki sobie efekt masz na myśli mody związane z "napadem Lublinka" i poprawki po nim, do tego "polipoliftowe" klamki oraz to że nie mogłeś się na coś zdecydować 10 razy, to faktycznie lista dość długa
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l znowu grzeszysz pisząc to kliknij w podpis i zobacz jak mało zajmuja mody silnika :polew: Jeśli poza modami silnika, które ostatecznie dają taki sobie efekt masz na myśli mody związane z "napadem Lublinka" i poprawki po nim, do tego "polipoliftowe" klamki oraz to że nie mogłeś się na coś zdecydować 10 razy, to faktycznie lista dość długa to teraz śiądź wygodnie weź wode i przeczytaj jeszcze raz spryski to chyba pierwszy w lubelskim wyrezałem
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l to teraz śiądź wygodnie weź wode i przeczytaj jeszcze raz spryski to chyba pierwszy w lubelskim wyrezałem To Ty też siądź i wyczytaj u mnie co tam zmienione chociaż chyba wszystkiego nie wypisałem, bo uznałem że to nie ma sensu
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l to teraz śiądź wygodnie weź wode i przeczytaj jeszcze raz spryski to chyba pierwszy w lubelskim wyrezałem To Ty też siądź i wyczytaj u mnie co tam zmienione chociaż chyba wszystkiego nie wypisałem, bo uznałem że to nie ma sensu w sumie ja tez nie wspominałem o wymianie płynu do spryskiwaczy :polew:
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l w sumie ja tez nie wspominałem o wymianie płynu do spryskiwaczy :polew: Za to o tym że wymyłeś podwozie ostatnio po tańcu na lodzie wspomniałeś
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l w sumie ja tez nie wspominałem o wymianie płynu do spryskiwaczy :polew: Za to o tym że wymyłeś podwozie ostatnio po tańcu na lodzie wspomniałeś bo sam bys temat poruuszył :polew:
Opublikowano 1 Lutego 201115 l To pany kiedy spot spot będzie jak założe gaz sam sobie wcześniej odpowiedziałeś
Opublikowano 3 Lutego 201115 l Autor [quote name=Sebek () ] To pany kiedy spot spot będzie jak założe gaz sam sobie wcześniej odpowiedziałeś łoj tam jak mi za benzin oddacie to przyjadę [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 20:07_________________________________________________najlepsze mam w książece napisane 2,4 w Quattro przy predkości do 80 km/h pali wg producenta 5,8 litra :polew:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 20:08_________________________________________________Kowi został zobligowany przez założyciela tematu do zorganizowania spota pod Tesco wraz z poczęstunkiem :naughty: Teraz tylko data
Opublikowano 3 Lutego 201115 l Kórwaaa gdzie byliscie własnie wróciłem z tesco, sam byłem na spocie kooledzy :baseball: ojebalem jednego kuraka no bo po co wiecej jak każdy miał w pupie spota...
Opublikowano 3 Lutego 201115 l Autor Kórwaaa gdzie byliscie własnie wróciłem z tesco, sam byłem na spocie kooledzy :baseball: ojebalem jednego kuraka no bo po co wiecej jak każdy miał w pupie spota... szybki jesteś :>[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 18:39_________________________________________________piterex kupujesz coś w końcu?
Opublikowano 3 Lutego 201115 l Jade w sobote obejrzeć to : http://allegro.pl/bmw320d-2002rok-po-lifcie-zobacz-warto-i1430740535.html
Opublikowano 3 Lutego 201115 l Autor Jade w sobote obejrzeć to : http://allegro.pl/bmw320d-2002rok-po-lifcie-zobacz-warto-i1430740535.html widziałeś co ja kupiłęm?[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 20:57_________________________________________________a rozsprzedajesz audi?