Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja własnie sie zbieram :decayed:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 257,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ja własnie sie zbieram :decayed:

to idź i nie marudź :decayed: ja też się zbieram ale :lazy: bo jutro ciężki dzień :drunk:

Opublikowano
  • Autor

jesteśmy :wink4:

kowi nie wiesz czy armistedowi działa zaworek od odmy który wziął wczoraj ode mnie? Mały spot był :polew:

Opublikowano

kowi nie wiesz czy armistedowi działa zaworek od odmy który wziął wczoraj ode mnie? Mały spot był :polew:

A niewiem nie zdązyłem przeczytać, a spotkałem go przed chwila na rykach :gwizdanie: tez był mały spot i 5 kółek pod rząd na rondzie :polew: tyle było mojej pasterki

Opublikowano

Zamontowałem ale nic nowego, działa tak samo jak mój. Chyba i tak go weźmę :)

Opublikowano

paput autko forumowe na handel jest :evil: Boniu sprzedaje avanta 1,8t na niezłym wypasie[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:35_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178953.0

Opublikowano
  • Autor

paput autko forumowe na handel jest :evil: Boniu sprzedaje avanta 1,8t na niezłym wypasie[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:35_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178953.0

widzę :) tylko że una ni ma quattro :confused4:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:48_________________________________________________może wy mnie wyprowadzicie z myślenia o pewnym aucie?

mianowicie chodzi o Renault Laguna II, za te same pieniądze co A4 mam sportowe grzane fotele, xenon, mega wypas w kwestii bezpieczeństwa, halogeny, klima dwustrefowa, pakiet bissines itp itd i auto jest te 5 lat młodsze od audi :disgust:

Co do awaryjności to będzie pewnie na poziomie audi z 96/97 roku tyle że to autko będzie z 2002 roku

i teraz nie wiem co mam kupić

Opublikowano

to ja juz wole transitem starym jeżdzić niz tą laguną :sick3: to jest śmieć nie samochód, nieznam żdanej u siebie w terenie która nie przeszła remontu silnika, 3 znajomych ma, kupili z myślą o szybkim handlu, tak to sprzedaja że coróz naprawiają :sick3: wole jeżdzić na plckach w audi nizna tych sportowych kubłach :gwizdanie: pozatym A4 w 1,9 nie jest awaryjne w porównaniu do tych dizlowych lagun, a pzoatym dalej to FWD, jak juz nie A4 to szukaj czegos na tył napęd :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to ja juz wole transitem starym jeżdzić niz tą laguną :sick3: to jest śmieć nie samochód, nieznam żdanej u siebie w terenie która nie przeszła remontu silnika, 3 znajomych ma, kupili z myślą o szybkim handlu, tak to sprzedaja że coróz naprawiają :sick3: wole jeżdzić na plckach w audi nizna tych sportowych kubłach :gwizdanie: pozatym A4 w 1,9 nie jest awaryjne w porównaniu do tych dizlowych lagun, a pzoatym dalej to FWD, jak juz nie A4 to szukaj czegos na tył napęd :gwizdanie:

ale benzyniaki mają dobre a ja chcę bezinkę :confused4:

ale przeglądam też audiki :decayed:

Opublikowano

co by nie było kupisz to padło z 2006 za 16tys za rok sprzedaż rok starsze za 12tys :sick3:

Opublikowano
  • Autor

co by nie było kupisz to padło z 2006 za 16tys za rok sprzedaż rok starsze za 12tys :sick3:

audikę kupiłem za 15 koła a teraz poszła ropa w górę i jest a raczej była warta 11 :confused4:

Opublikowano

audikę kupiłem za 15 koła a teraz poszła ropa w górę i jest a raczej była warta 11 :confused4:

ale spójrz na rocznik :gwizdanie: i zainteresowanie, prędzej audi/VW sprzedasz niz to padło, ludzie to z anglii teraz sprowadzają, to tam dopiero musi to kosztować grosze, ze w ogóle im sie to jakos opłaca, kupują zęcha po 3-4tys w polsce za 12tys, bo nie w promocji nikt nie kupi, za to później cieszą sie pozornie że mają młode auto, które jest bardziej mechanika niż ich :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale spójrz na rocznik :gwizdanie: i zainteresowanie, prędzej audi/VW sprzedasz niz to padło, ludzie to z anglii teraz sprowadzają, to tam dopiero musi to kosztować grosze, ze w ogóle im sie to jakos opłaca, kupują zęcha po 3-4tys w polsce za 12tys, bo nie w promocji nikt nie kupi, za to później cieszą sie pozornie że mają młode auto, które jest bardziej mechanika niż ich :decayed:

niby tak ale ciężko jest znaleźć quattro ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

V Edycja Polarków Klubowych

>> ZAPISY <<

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano
  • Autor

ech widze że nie ma kto ciągnąc tematu w Puławach, dlatego nie mogę kupić Laguny :decayed::polew:

Opublikowano

ech widze że nie ma kto ciągnąc tematu w Puławach, dlatego nie mogę kupić Laguny :decayed::polew:

weź uspokój sie z tą laguną, juz lepiej jak kupisz golfa4 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

weź uspokój sie z tą laguną, juz lepiej jak kupisz golfa4 :naughty:

golf, never chyba że V :decayed:

Opublikowano

BMW 330XD E46 :P