Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tam z cukru nie jesteś, jak coś to dam Ci znać jutro jak będę

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 257 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

[quote name=Sebek (-_-) ]

a tam z cukru nie jesteś, jak coś to dam Ci znać jutro jak będę

ok

wiesz ale chodzić z parasolką po rynku za browarem to jak jedzić obwodnicą w trybie awaryjnym :gwizdanie:

Opublikowano

a tam marudzisz strasznie :polew:

Opublikowano

a tam marudzisz strasznie :polew:

:decayed:

Opublikowano

może jeszcze jakiś chętny się znajdzie na wyjazd :P będziesz miał kierowce? :wink4:

Opublikowano

nie pije alkoholu przez cały miesiac, wiec niestety moge być kierowcą, albo pasażerem na trzeźwo ;(

Opublikowano
  • Autor

nie pije alkoholu przez cały miesiac, wiec niestety moge być kierowcą, albo pasażerem na trzeźwo ;(

to jadę z Kowim jako pasażer :naughty::kox:

Opublikowano

Kowi i jak byłeś w Kazimierzu? bo ja byłem i nieźle dawał kabaret :naughty:

Opublikowano

Kowi i jak byłeś w Kazimierzu? bo ja byłem i nieźle dawał kabaret :naughty:

byłem, nawet Cie widziałem jak próbowałes wbić na jakis ogrodzony parking :decayed: ale szlismy juz dosc sporą ekipą to juz nie zatrzymywałem Cie, kabaret mógłbyć, ale ogólnie to mi sie tam średnio podobąło, i najgorsze było to że na tym telebimie na rynku nie było dzwieku bo 100razy wolał bym tam stać i ogladać z tego wielkiego monitora niż łazić po tym błocie na placu tego "festynu" przynajmniej była by mozliwosć zamówienia pizzy, a tak to hooj nie żarcie było tak daleko od rynku :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

kurcze szkoda że mnie nie było ale bym popił :> tylko warka była? ja to Perełkę lubię, wczoraj jak Kowi do mnie dzwoniłeś to akurat na Orlen zajechałem po browarka i przy okazji zatankowałem :polew:

Opublikowano

A ja stołowałem w Remizie wtedy, co nas barmanka wkórwiła :sick3::wallbash: :wallbash: juz o nazwisko chciałem siepytać i numer do własciciela :gwizdanie:

Pizza nawet i dobra, ale obsługa faaaaatalna :no:

Opublikowano

A ja stołowałem w Remizie wtedy, co nas barmanka wkórwiła :sick3::wallbash: :wallbash: juz o nazwisko chciałem siepytać i numer do własciciela :gwizdanie:

Pizza nawet i dobra, ale obsługa faaaaatalna :no:

Remiza jest kiepska :thumbdown:

Wszystko z wielką łaską.

I stoliki nie sprzyjają dłuższemu siedzeniu, tylko zjeść i wynocha.

Opublikowano

Armistead jak tam po wczorajszej imprezie plenerowej :naughty: byłem chwilunie obczaić jak tam kukrynki z dęblina sie poubierały :kox:

Pompka daje rade zrobiłem juz 400km i A6 skilowałem na puławskiej, próbowała sie utrzymać, ni huu huu nie dała sobie rady :decayed: dopiero w dęblinie dojechała na pupe :przebiegly:

Opublikowano

Trzeba było zadzwonić. Siedziałem w domu i nie chciało mi się ruszyć :gwizdanie:

Co to za a6? Charakterystyczna jakaś?

Odkąd mam srebrny znaczek 1,9TDI to mam wrażenie, że większa liczba kierowców chce mnie wyprzedzać :polew: Jakieś chłystki w renault albo w astrach myślą, że jak ma 90KM to nie jedzie :decayed:

Opublikowano

Myślałem że pełnisz tam jaką role na tej imprezce, wiec odpusciłem telefony, a ludzi to było w hooj, a co do audi jakieś takie ładnie zrobione ciemne, z poczatku myślałem że B6 na zenonie, pewnie jakieś 2,5 bo wyprzedzał wszystkich co i ja ale co do jechał to mu uciekałem :evil: nie miejscowy bo na WI, pewnie z kazika wracał :gwizdanie:

A i poknałem bez żadnych problemów to miasteczko holenderskie za***any na 5 osób, wydawały mi sie te garby wieksze kiedyś :naughty:

Opublikowano

no wbiłem się na ten parking mały, a później to stałem w tym namiocie rozstawionym i tam nie było błota :kox:

Opublikowano

no wbiłem się na ten parking mały, a później to stałem w tym namiocie rozstawionym i tam nie było błota :kox:

tez tam byłem, ale jebało niemiłosiernie moczem i starymi ludźmi, wiec wyszlismy na powietrze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

tez tam byłem, ale jebało niemiłosiernie moczem i starymi ludźmi, wiec wyszlismy na powietrze :decayed:

a jaki to zapach starych ludzi? ja pierniczę :polew:

Opublikowano

To nie wiesz jaki jest smród starego dziada :shocked: ?

Opublikowano
  • Autor

To nie wiesz jaki jest smród starego dziada :shocked: ?

:polew: nie wącham :wink4: