Ciepły Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Kurcze ma tylko jeden kluczyk do autka chcialbym dorobic tylko nie wiem czy sie da??
cayenne Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wszystko sięda dorobić. Sam grot to najmniejszy problem. Gorzej już jest z immo. Z tego,co się orientuję to chyba w tym roczniku są już ze zmiennym kodem,a to troche kosztuje.
berciu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 ze zmiennym kodem są od 98, w tym roczniku to imo 1 typu, koszt ok 150 pln
Gość MorgothV8 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 dokładnie, dorabiasz "scyzoryk" z transponderem (zczytuja kod z Twojegomkluczyka i robią nowy) - koszt dokładnie 150 zł
letallec Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Gdzie robia takie rzeczy w Warszawie? T.
Gość MorgothV8 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 w Waie na pewno U mnie pojechałem do najzwyklejszego sklepu "Dorabianie kluczy"
grippen Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 idź poprostu do punktu gdzie dorabiają klucze i sie zapytaj Warszawa to duuuże miasto umnie jest tylko jeden punkt a miasto liczy koło 7 tyś ludziska i powiedział mi 150 zł to trwa około 1 godziny tak mówił więc najbliższy punkt i ci powinni dorobić
Gość MorgothV8 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 U mnie trwało to 2 minuty.....
grippen Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 U mnie trwało to 2 minuty..... no umnie to godzina z dorobieniem klucza i zaprogramowanie go może gostek był powolny al dobrze że zrobił
wit.s Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Oj, letallec. Nie bardzo Ci się chciało poszukać na forum. O kluczykach było, że ho ho. Sam nawet wklejałem link do gości, którzy mnie na poczekaniu machnęli http://www.pogotowie-zamkowe.pl/index.php?id=foto
letallec Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ah... skoro trafia watek to sie wcinam ze swoim bolem Nowego bym nie zalozyl.
wit.s Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 No jak moja kobita czasem. Czego foc**jesz - przecież dałem Ci namiary
Ciepły Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2007 dzieki wielkie a wiece cos o immo...?? Co by bylo gdyby sie np. wyczerpala bateria z klucza jak to rozkodowac lub wylaczyc ?
Gość MorgothV8 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 wyłączyć da się instalując emulator IMMO w ECU - ale to droga sprawa..... Bez immo ECU nie wystartuje
Rekomendowane odpowiedzi