Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Laguna 1.9 dCi 120KM - wasze doświadczenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta... było coś z pompą ABS... do Niemcowni jeździli naprawiać bo Renault Polska umywało ręce... W całej europie była akcja serwisowa (przy okazji wizyt w ASO) a u nas nie...

ale to coś jak z BLB :naughty:

Opublikowano

ta... było coś z pompą ABS... do Niemcowni jeździli naprawiać bo Renault Polska umywało ręce... W całej europie była akcja serwisowa (przy okazji wizyt w ASO) a u nas nie...

ale to coś jak z BLB :naughty:

Ja tam akurat należe do zadowolonych właścicieli BLB i nie popadam w histerie tylko robie przeglady i leje paliwko , a jak juz sie cos stanie to trudno auto zarabia na siebie wiec dostanie nowe serce :decayed:

Opublikowano

Dokładnie Majki... zresztą AUDI VS RENIA Lagun :polew: Znajomy ma taką Lagune Diesla chyba 2.2 180konna...i turbo już mu się 3 razy wysrało :polew: A Proponowałem mu Audi ....IMO renówke kupił z Salonu :D w tym samym okresie jak wchodziłą A4 B7 :D a namawiałem go na Audi teraz płaczę i jęczy że ma Renie... ogólnie Masakra :confused4:

Opublikowano
  • Autor

:decayed: nie uwierzycie

1 błąd ciśnienie w oponach

Opublikowano

:polew:
Opublikowano

jak to :shocked: toć to najrzadszy z błędów w tym modelu :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ale podejście właściciela jest jeszcze lepsze "zajadę ją na śmierć, byle lampy działały i klima...."

Opublikowano

ale podejście właściciela jest jeszcze lepsze "zajadę ją na śmierć, byle lampy działały i klima...."

o karwa fa :polew: :polew: lepiej było kupić 125p :polew:

Opublikowano
  • Autor

golfa IV nie zajechał więc może to emocje po "dobrym zakupie"

Opublikowano

o karwa fa :polew: :polew: lepiej było kupić 125p :polew:

słyszałem, że w 125p po 1998 roku też były problemy z klimą, bo tam był trzystrefowy -przód, tył i bagażnik i z reguły te dwa pierwsze wysiadały.

:polew:

Opublikowano

i też Podobno Turbo padało....nawet w 4.3 Tri Turbo :polew: :polew:

Opublikowano

i też Podobno Turbo padało....nawet w 4.3 Tri Turbo :polew: :polew:

Szlag - a ja chciałem nabyć klasyka jakiegoś - dobrze wiedzieć :naughty::kox: Dzięki wam o znawcy :notworthy: :laghing2:

Opublikowano

widzisz..od czego są koledzy na A4 Klub....zawsze ci pomogą :naughty:

Opublikowano

I pomyśleć, że już bylem zapisany do "LagunaKlab" :polew: :polew:

Opublikowano

Właściciele Lagun mają codziennie spoty...na warsztatach :>

Słyszałem, że przy używanych Alfach Romeo 156 i Renault Laguna przebiegi podawane są w lawetogodzinach :decayed:

Opublikowano

Słyszałem, że przy używanych Alfach Romeo 156 i Renault Laguna przebiegi podawane są w lawetogodzinach :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Hehehe - dobre dobre. Niestety AR156 nie ma podskoku do Lagusi z awaryjnością :naughty: Chyba żaden pojazd mechaniczny nie ma :polew:

Zadbana Alfa wbrew wszystkiemu jest naprawdę niezawodna. Zwyczajna nieładna opinia ciągnąca się za tymi pojazdami.

Opublikowano

Swego czasu mój kumpel pracował w serwisie amochodowym (nie ASO) i mówił, że jest szansa kupić Renaulty Laguny II, pofirmowe, serwisowane u nich itd. Była ich tylko jedna wada, one praktycznie nie wyjeżdżały z serwisu. :polew:

Alfa to jakby nie było Fiat. Niemcy już dawno rozszyfrowali co oznacza nazwa FIAT:

Fehler In Allen Teile. :>

Opublikowano

aju masz fotki tego francuza ?

kolega ma lagune II 2002r od nowosci kupiona w salonie ... full wypas w benzynie 2.0 ( no wlasnie to ten + ze benzyna )

i jeszcze nic sie nigdy nie zepsulo przez 8lat

....

ale ja bym laguny II nie kupil bo troche slyszalem ... kuzynka kupila poliftowa lagune II i chce sprzedac mimo ze full wypas ;) to kupuje teraz chyba bmw e90 ;) odechcialo im sie francuzow bo ciagle w serwisie jest z jakas pier**la.... ktora sporo zawsze kosztuje

Opublikowano
  • Autor

no nie mam fotek, wczoraj nie robiłem fotek bo nie miałem aparatu a z tel nocą to :sick3:

a dziś ja uciekam w trasę, ale szału nie ma, pokażę przy okazji