Vendeur Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam, w aucie odkryłem (niestety już po kupnie nowego z allegro, chińskiego, który na ten moment nie działa!) sterownik zdalnego otwierania zamka. Wygląda na nienajgorszej klasy, sądząc chociażby po układach samsunga. Chciałem zapytać czy nie posiadając oryginalnych kluczy od niego, jest jakaś szansa, aby użyć tego urządzenia? Czy inne klucze z nadajnikiem 433 Mhz mogę w jakiś sposób zaprogramować. Wszelkie pomocne informacje mile widziane, nawet ogólne o tym, co to za ustrojstwo... Szlag mnie trafia już z chińszczyzną z allegro, która przestała działać po kilku dniach, więc ciekawi mnie, czy uda się do tego urządzenia coś podłączyć. [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 12:28_________________________________________________Czy ktoś ma pojęcie?
ic3ek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Kolego wyglada to na sterownik centralnego zamka. Z tego co potrafie ci powiedzieć to ze napewno da sie zakodowac pilota. Poszukaj w necie centralek tej firmy, a napewno sie czegoś dowiesz. Z swojej strony moge powiedzieć że pilot jest napewno z stałym kodem. Szukaj a znajdziesz.
Vendeur Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 gdzie go znalazles kolego? W sensie gdzie w aucie? Bo to chyba nie ma znaczenia...
turbobastard Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no w aucie gdzie, gdzie go tam sie podlacza? przy pompce czy gdzies indziej?
Vendeur Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 To nie jest wątek, o tym gdzie się podłącza taki sterownik! Podłącza się go do kostek pod kierownicą po lewej od sprzęgła i nad nim. http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_podlaczenie_sterownika_centralnego_zamka_opis_i_zdjecia-t68804.0.html
Rekomendowane odpowiedzi