Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Przód s4 ,czarne audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie nowy temat bo gdzie o tym nie napisze to kazdy mnie olewa:D

Wiem ze temat był omawiany wiele razy więc nie pytam o opinie , szukam fotek audi s4 b6 czarnego z przednimi kratkami pomalowanymi na czarno i ramkami chrom , mam dolna kratke grafit i narazie ori górny gryll i zastanawiam sie czy nie maznąć wszystkiego w kolor zderzaka a ramki chrom zostawić , ma ktoś fotki jak ta kombinacja wyglada?

Opublikowano

Kratki na czarno :gwizdanie: eee :chytry: lepiej ramki na czarno zrobić :good:

Opublikowano

Z tego malowania nic ciekawego nie wyjdzie, odradzam kolego

Opublikowano

z malowania na czarno czy malowania lakierem metalikiem ? bo zastanawiam sie nad metalikiem i matem dlatego szukam zdjęc..

Opublikowano

Nie widziałem jeszcze grili pomalowanych pod kolor auta na połysk a matowy czarny to tak jak zwykły czarny plastik to jedna sprawa.

Druga to ciekawe jaki lakiernik podejmie sie pomalowania grila?? za duzo zakamarków a to oznacza, ze dokładnie go nie zmatuje przedpołożeniem lakieru co bedzie przyczyna odpryskiwania lakieru po jakims czasie a wtedy to juz kiszka :thumbdown:

Opublikowano

eh.. dlatego w pierwszym poście napisałem ze nie proszę o opinie tylko szukam fot , masz racje ze cięzko dostać sięw niektóre zakamarki bedzię zeby doczyścic ale jakoś do tego grafitu sie przekonać nie moge a chrom chciałem na aucie zostawić i nie wiem jak to wszystko pogodzić dlatego szukam fot:D[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 23:21_________________________________________________odgzebie troche temat.. bawiłem sie w photoshopie :) amatorko ale nienajgorzej nawet wyszlo..

juo70.jpg

NfYli.jpg

juUxS.jpg

JVE1J.jpg

co myslicie ?

Opublikowano

wygląda nawet nawet-tylko jak to w realu wyjdzie to jest pytanie

Opublikowano

Wygląda ok :good:

Ale jak juz pisałem wyzej wątpie zeby jakis lakiernik sie za to zabrał :cool1:

No chyba ze jakis partacz który bedzie miał gdzieś ze za jakiś czas zacznie wszystko złazić :wink4: