Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jasna rządzi :good: ale tak jak piszesz jak sam dbasz o nią to nawet ktos Ci wsiądzie i coś zrobi żeby dobić człowieka :wallbash: a klimkę masz u siebie?

ja wszystkie uszczelki mam za sobą jak mi ostatnio poszła uszczelka pod głowicą to mi wszystko wymieniali.. zgarnęli ponad 2 tysie a ja mało nie beczałem.. a teraz brak kasy na mody.. :( no ale powoli będę zbierać graty.. sprężynki mam już na oku, wtryski też.. ostatnio obiło mi się o niedrogim chipowaniu.. także powoli.. powoli.. i moja :a4fan: już nie będzie najbardziej seryjną z naszego suwalskiego towarzystwa :naughty:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no klimy nie mam niestery ale jest szyberdziura :decayed: , zreszta w lato zazwyczaj mnie nie ma w kraju a autko czeka na mnie grzecznie w garażu :wink4: , też mam sprężyn ki na oku ale same masakryczne obniżenia, takie że chyba bym miał problem wjechać do garażu hehe .

a z uszczelką co miałes płyn chłodniczy ci wpierdzielało?

Opublikowano
  • Autor

no dokładnie płyn od chłodnicy uciekał a zamiast niego pojawiał się olej.. korek od wlewu oleju zrobił się kawowy.. ale to nic.. wiedziałem powoli że coś jest nie tak i raz wychodzę na parking i patrzę a tam olej pod spodem.. wyciągam bagnet a tam zero oleju :/ mechanik mnie ściągnął i do roboty.. kasę wydusił i latam dalej.. ale i tak mam jakiś mały wyciek przy turbinie ale na razie oleju jakoś nie ubywa więc się jeździ.. :cool1:

w wakacje wyjeżdżasz pracować za granicę??

mam na oku weitec-ki -30 ;) ale jeszcze zobaczymy jak to wszystko wyjdzie.. bo planów pełno a z wypłatą mi zalegają :wallbash:

Chłopaki jak ktoś chętny to ja w czwartek lub piątek zbieram się za ściąganie oznaczeń z tylnej klapy i polerkę końcówki wydechu także zapraszam pod blok i możemy działać ;)

Opublikowano

miałem w poprzednim aucie tam z ta uszczelką wymieniłem ale dalej objawy były takie same , w audicy teraz tez tak mam choć oleju nie ubywa stan też się nie podnosi , maź też jest pod korkiem , ale narazie nie przejmuje się :tongue4:

spoko jaki blox to moze zalece , popatrzeć jak robisz :polew:

Opublikowano
  • Autor

proszę tu bez śmiechu :tongue4: cwaniak pewnie masz już wszystko u siebie porobione.. ja mam auto od zimy i nie było kiedy wiec czeka mnie trochę roboty.. ale szperanie przy swojej :a4fan: to przyjemność.. :)

a u Ciebie z tym objawem uszczelki to czytałem że też tak może być od jakiejś chodniczki oleju (chociaż nie wiem gdzie to jest :polew:) więc może to być u Ciebie skoro nic nie ubywa..

Opublikowano

a co do tapicerki to też mam jasną i strasznie ciężko ja utrzymać w czystości , ale za to przyjemnie się jeżdzi i tak się nie nagrzewa w lato :good:

Jasna tapicerka jest OK, ale powiedz mi jakie dywaniki do auta kupujesz (chodzi o kolor) i ewentualnie gdzie?

Również mam jasną tapicerkę i za cholerę nie wiem jakie dywaniki kupić, bo czarne do jasnego auta chyba trochę nie bardzo ;).

Przepraszam, że podpiąłem się pod Wasz temat. :)

Opublikowano
  • Autor

Przepraszam, że podpiąłem się pod Wasz temat. :)

Nie szkodzi po to jest forum żeby se pogawędzić.. ja założmy mam seryjne jasne dywaniki, jak chcesz to zrobię dziś foto i wrzucę tu i zobaczysz jak to wygląda i czego mniej wiecej szukać :)

a TY Ifrit u siebie seryjnie w aucie nie miałeś dywaników że chcesz kupić??

Opublikowano

mam jeszcze małą prośbę, jak toś będzie się wybierał na tego spota i ma vaga z lapkiem to bym bardzo prosił jest parę rzeczy do sprawdzenia :wink4:

Opublikowano

No właśnie nie miałem. Jak kupowałem auto to podczas jazdy testowej leżał ... karton :D.

Jeśli możesz to wrzuć fotki, chętnie zobaczę jak to wygląda. Na allegro ogólnie tylko ciemne można dostać z tego co widziałem, a ORI Aso ceną zabijają.

Opublikowano

IFRIT to zależy mogą być jasne mogą być ciemne , ja mam jasną tapicerkę ale czarne chodniczki , dl;a mnie tak jest lepiej bo często jeżdżę w ubraniach roboczych i buty w piachu to na czarnym to nie tak źle , na jasnych podejrzewam , że była by masakra .

a no pany weźcie vaga bo i mojego trzeba sprawdzić :rolleyes:

Opublikowano

a no pany weźcie vaga bo i mojego trzeba sprawdzić :rolleyes:

Oki - się weźmie. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

IFRIT tu zrobiłem foty.. jedno jest z gumowymi na zimę (ojciec gdzieś znalazł - na zimę super sprawa, szkoda tych materiałowych) no i na drugim foto są te materiałowe.. co prawda już trochę dopracowany i trochę brudny ale auto ma swój przebieg no i dywaniki też :polew:

gumowe

0dd1d028c0bfca5am.jpg

materiałowe

c42afc448eb6c73cm.jpg

Widziałem że na forum są jakieś klubowe dywaniki to zobacz może do B7 też są :gwizdanie: W ASO nawet nie ma co patrzeć.. ostatnio patrzyłem ojcu linkę do mechanizmu koła zapasowego do sharana II to powiedzieli że trzeba brać cały mechanizm krzyknęli cenę 750 zł ja zrobiłem :shocked: i ładnie podziękowałem.. a pewnie wystarczy kupić linkę w metalowym i zapłacić maks kilka złotych :polew: [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 19:16_________________________________________________Chłopaki mam jeszcze jedno pytanie.. bo mam takie dwa okienka na desce (zaznaczone na zdjeciu w szarnym prostokącie) i mi nic się na nich nigdy nie świeci.. nie wiecie co to jest.. wiem że wujaszek miał coś podobnego w golfie i u niego był to FIS czy coś w tym stylu i pokazywało mu spalanie i inne bajery na tym a u mnie to najzwyczajniej nie działa.. albo może to jest tylko przygotowane do podpięcia pół FISa??

5e55ee45427cf8a8m.jpg

I jeszcze jedno pytanie.. mam na oku sprężyny weitec i mają trochę farbę pościeraną to może coś znaczyć?? że są jakieś dojechane czy coś?? czy to norma dla używanych sprężyn??

Opublikowano

a propos tych dywaników można je kupić na allegro , ale to też cieżko znależć ori , mój brat kupił niby ori gumy do t5 to zrobił może z 40 tys dziooora :thumbdown:

Jockerze od batmana :> masz klimę ? jak tak to powninieneś miec w tym miejscu temp na zewn , a jak nie to nie :cool1:

a propos tych spęzyn to tez je upatrzyłem ale one są zajechane moim zdaniem , chciałem je brać ale hujnia bedzie jak np przy 130 mi pęknie któraś , sam nie bede ich brał i tobie także odradzam

Opublikowano
  • Autor

http://moto.allegro.pl/item962056667_sprezyny_weitec_audi_a4_b5.html Johny a to te patrzyłeś?? kurde myślałem że może one nie są takie dojechane i by się je wyrwało za dobrą cenę :( ale jak odradzasz to chyba zrezygnuję bo takich niespodzianek jak piszesz to nie chcę.. :(

Ty no ja mam klimatronika czyli wynika z tego że powinna być tam temp zewnętrzna ale czemu to może nie działać?? przepalona jakaś dioda?? czy coś w komputerze sterującym tym wszystkim jebł***o??[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 21:05_________________________________________________no i pochwalę się przy okazji, że właśnie zamówiłem letnie oponki także na spot już będą założone alu :)

Opublikowano

ja też mam klimę a wyświetlacza od klimy niet :disgust: po prostu trzeba sobie dokupić i dorezać jest na forum opis jak to zrobić tylko ciężko wyrwać taki wyswietlacz w dobrej ( niskiej) walucie :disgust:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

i co do gum do wnętrza to mój starszy kupił na bank nieoryginalne i powiem Ci Johny że mają już na bank powyżej tych 40 tysi i dziur ni widu ni słychu :naughty: czyli nie zawsze "niby oryginały" są zawsze lepsze od jakiegoś potencjalnego badziewia sklepowego :gwizdanie:

ja kokosów nie zarabiam i raczej rzadko rozglądam się za częściami oryginalnymi, dopiero jak porządnych zamienników nie ma to mnie mus napada

Opublikowano

a i mogę się pochwalić bo właśnie tankowalem i jestem zadowolony bo wyszło 5,15L/100km w tym 80% jazda po mieście dość energiczna :naughty: :>

Opublikowano
  • Autor

ja też mam klimę a wyświetlacza od klimy niet :disgust: po prostu trzeba sobie dokupić i dorezać jest na forum opis jak to zrobić tylko ciężko wyrwać taki wyswietlacz w dobrej ( niskiej) walucie :disgust:

Pozdrawiam :hi:

chyba nie doczytałeś dobrze tematu :tongue4: nie chodziło o wyświetlacz od klimy tylko od temperatury zewnętrznej przy zegarach bo niby powinno tam ją wyświetlać.. a u mnie nic.. chyba zalecę gdzieś do elektryka i zapytam.. Karolasterka a rozbierałeś może już deskę w miejscu gdzie są zegary?? bo mam dwie diody chyba przepalone od temp chłodnicy i ilości paliwa i nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać a na forum nic nie można znaleźć na ten temat :wallbash:
Opublikowano

no to niewiem chlopaki co tam z tymi wysw. trzeba na forum wyczytać :wink4:

a i mogę się pochwalić bo właśnie tankowalem i jestem zadowolony bo wyszło 5,15L/100km w tym 80% jazda po mieście dość energiczna :naughty: :>

karwa kupuje dizelusa , macie chętnego na moją cegiełkę ? :evil: heh

Opublikowano
  • Autor

a i mogę się pochwalić bo właśnie tankowalem i jestem zadowolony bo wyszło 5,15L/100km w tym 80% jazda po mieście dość energiczna :naughty:

gratuluje wyniku :good: ja chyba mogę tylko o tym pomarzyć.. jak jeżdżę po 3mieście to wcześniej w golfie obliczałem a miałem golfa III silnik 1Z to mi w mieście palił 7,8L :polew: ale to była momentami jazda bardzo dynamiczna (golfem mozna było się pościgać :naughty:) i dużo jazdy w korkach