Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe jak augustowiaki wpadają czy nie , kamilo tak się oferował jak się nie mylę :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no dobrze by było im więcej tym lepiej niech zbierze ekipę a Augustowa i szturm na Swuałki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

witam chłopaki :) mnie dziś normalnie chu*** strzela cały dzień kicha jak nie wiem ze wszystkim.. :wallbash: od około 11 zacząłem brać się za naprawy.. najpierw namęczyłem się z rozebraniem samych zegarów - nie mogłem w całym Sopocie znaleźć torksów do tych śrub A gdy znalazłem nie mogłem odkręcić jeden śruby miałem już zrezygnować i liczyć na pomoc ojca ale se myślę jeszcze raz spróbuję no i się wkurw** na maksa i poszła jakimś cudem :) dobra ale to nic jak rozebrałem wyciągnąłem żarówkę która była przepalona no i cały Sopot oblatałem i nigdzie nie mieli to musiałem jechać do gdańska i to do dalszej dzielnicy Oczywiście korki.. później niby wszystko zrobiłem zadowolony.. i pod wieczór miałem kurs do biedronki i zatankować i spostrzegłem że te liczniki które robiłem świecą się ale za to ta przy prędkościomierzu przestała świecić :wallbash: cały wieczór mi ta żarówka chodzi po głowie i jutro jeszcze przed wyjazdem wstaje z rana i będę to robić bo u mnie musi być wszystko na tip top :)... w ogóle niby zamówiłem na necie opony :wallbash: dziś mi koleś napisał że zachodzi do garażu bo chciał je wysłać a tam ich nie ma.. niby ojciec sprzedał ale wg mnie to wał Może komuś na miejscu sprzedał drożej.. i napisał że po świętach mi wyśle bo będzie miał nową partię z Niemiec to mu podziękowałem bo nie mam czasu tyle bo nie powiozę ze sobą do trójmiasta z domu czterech siedemnastek i bagażów bo gdzie ja bym to zmieścił.. niech się jebi** przekręt :wallbash:

Jedna pozytywna rzecz, że jutro jadę do gdańska oglądać opony i może będą jakieś dobre i kupię a jak nie to jak będę już w Suwałkach to znalazłem nawet fajne w białym to bym pojechał

Dobra chłopaki ja spadam bo dziś do mnie panna wpadła i raczej se nie popiszemy żeby nie marudziła mi :gwizdanie:

do usłyszenia jutro :)

Opublikowano

Witam! Jak wymieniasz żarówki w liczniku to wymieniaj od razu wszystkie, bo tak co kilka dni będziesz wyciągał licznik aż wszystkie wymienisz. :)

Opublikowano

Bry! To powiadacie, że Augustów też ma wpaść? :naughty: No to chyba się wybierzemy, przynajmniej ja. :gwizdanie: Postaram się jeszcze kogoś namówić. :cool1:

Opublikowano

joker -łukasz te żaróweczki powinien mieć każdy szanujący się moto-sklepik :wink4: no to masz pecha widzę jak nic, a z tą nie świecącą częścią licznika zobacz może żaróweczka się poluzowała, albo te blaszki się poodginały od niej i temu nie święcą :) mi wyjazd przełożyli na jutro i dziś normalnie w pracy, żebym to wiedział to bym brał na dziś wolne i za te boczki się zabrał a tu zonk :disgust: się nadrobi jeszcze :gwizdanie:

[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 11:46_________________________________________________ale zeby nie było że popołudnie zmarnowane i przesiedziane, to naprawiłem podświetlenie ( w sumie trzeba było wymienić tą część z żaróweczką ale ja tamtą wylutowałem i dałem new, mały koszt, robota własna i banan na twarzy bo kolejna rzecz poprawiona :> ) popielniczki z przodu bo ciemność była odkąd kupiony był wozik. :cool1:

Opublikowano

no dopiero skonczyłem wymiane popmy wspom. , kombinowałem żebyją podniemic bez wywalania całego pyska , jednak nie , trzeba było zwalać . przy okazji filtry olej itp , podmodziłem tylonie lampy :evil: , boczne kierunki , itp :decayed:

Opublikowano

i co wymiana pomogła? wspomagango hula jak trzeba? a co modziłeś z lapmami i kierunkami??

Opublikowano

no teraz chodzi jak trzeba ,... a takie tam delikatne mody :kox:

Opublikowano

oki nie chcesz powiedzieć to jutro starannie się obluka :gwizdanie: :wink4:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 18:02_________________________________________________a jak tam joker-Łukasz u Ciebie? opony już masz?

Opublikowano

batman pewnie w trasie , rwie tirówy :decayed:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 18:15_________________________________________________a jak kolega Daro wpanie ? czyta forum żyje? :wink4:

Opublikowano

co tak tu cicho?? nic się nie zmieniło wodzimy się dzisiaj tam o 18?? ja będę nawet chwilę przed..

Opublikowano
  • Autor

siemka chłopaki sorki ze sie nie odzywalem ale jestem juz w suwałkach i nie mam w domu neta :confused4: ja dziś będę też troche przed 18 aby pogoda tylko wszystkiego nie popsuła.. u mnie mody do przodu dziś wszystko zobaczycie.. jeszcze nie wszystko ostatecznie dopracowane ale jeszcze do wyjazdu na studia wszystko porobię

do zoba o 18 :cool1:

Opublikowano

jak ktos ma lepszą cyfrówke to niech weżnie :tongue4: a noi vaga.

dozo

Opublikowano

Miłego spotka panowie niestety wyjechalem w rodzinne strony,pozdrowionka z CK. :hi:

Opublikowano

Miłego spotka panowie niestety wyjechalem w rodzinne strony,pozdrowionka z CK. :hi:

było miło :good: , pospotowaliśmy se toszkę najpierw na kostce potem w mc :good: ,między czasie widzieliśmy małą kraksę , oczywiście potem z jednorierunkowej musiał ktos wyjechać pod prąd :polew: . A gdzie Augustów sie podział , pewnie zapił :decayed: .

Dobrze , że Babcuk nas odwiedził . ps pochwal sie jakie fotki nam ustrzeliłeś :wink4:

Noi wesołego i do następnego ziomki :banan:

Opublikowano

Nom miło było :good: szkoda tej bertonki tylko, jednak za bardzo ją pochwaliłem jak podjechała na światła :confused4::wink4: Pozrdo :a4fan:

Opublikowano

było miło :good: , pospotowaliśmy se toszkę najpierw na kostce potem w mc :good: ,między czasie widzieliśmy małą kraksę , oczywiście potem z jednorierunkowej musiał ktos wyjechać pod prąd :polew: . A gdzie Augustów sie podział , pewnie zapił :decayed: .

Dobrze , że Babcuk nas odwiedził . ps pochwal sie jakie fotki nam ustrzeliłeś :wink4:

Noi wesołego i do następnego ziomki :banan:

Nie no bez jaj - znowu ktoś z Waryńskiego pod prąd do Kościuszki cisnął? :kox:

Wesołych i do następnego! :)

Opublikowano

cisnął cisnął i to jeszcze audi było ( jakieś numery nie stąd) :kox: Wszystkim wesołych, pogodnych i mokrego dyngusa:)

Opublikowano

cisnął cisnął i to jeszcze audi było ( jakieś numery nie stąd) :kox: Wszystkim wesołych, pogodnych i mokrego dyngusa:)

Bo się pewnie na spota spieszył. :naughty: