Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dla mnie bomba , tylko muszę jeszcze wytrzezwieć :polew:

chlejtusie gdzie balowałeś?? :polew:
  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w domku mam spory taras , że można i ze 100 osób zmieścić :evil: , to tam małego grila wczoraj zrobiłem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

w domku mam spory taras , że można i ze 100 osób zmieścić :evil: , to tam małego grila wczoraj zrobiłem :naughty:

hehe czaje.. czaje.. mały grill - duże chlanie :cool1:[br]Dopisany: 04 Maj 2010, 09:32_________________________________________________elo chłopy.. może ktoś z Was się orientuje jak to jest z turbinami.. a dokładnie chodzi o to że zdaje mi się że mam turbinę na wysraniu i czy można to jakoś sprawdzić przez komputer?? jakieś logi czy coś?? zna się ktoś na tym?? :confused4:
Opublikowano

Witka.Mala lekturka- http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html logi dynamiczne i statyczne i będziesz wiedział co "piszczy w trawie" :cool1:.Pozdrawiam.Apropos może wreszcie spota jutro.....?

Jest to przykładowa strona chodzi o logowanie.[br]Dopisany: 08 Maj 2010, 20:57_________________________________________________Panowie zamula na maxa widze.Aloooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Opublikowano
  • Autor

ja bym chętnie z Wami się spocił ale będę jednak dopiero na Boże Ciało w Suwałkach :embarrassed:

dzięki Marcinos :) będę musiał zwrócić się do Sylwka o logi żeby być na 100% pewnym czy turbo mi siadło.. bo jak to turbo to muszę się rozglądać za jakąś od AWXa bo na regenerację starej szkoda kasy.. [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 18:29_________________________________________________Johny a kiedy wyjeżdżasz za granicę na wakacje?? przydałoby się jakieś pożegnanie zrobić?? :cool1:

Opublikowano

Może moja ci opchnę a ja wieksza włożę :cool1:

Opublikowano
  • Autor

a ile masz na swojej przebiegu nalatane?? :cool1:

Opublikowano

213... ostatnio logi z sylwkiem robilismy i jest ok turbo ładuje jak nowe :>

Opublikowano
  • Autor

kurde to trochę już nalatałeś na niej.. wolałbym coś z trochę mniejszym przebiegiem.. ale w sumie skoro logi wszystko ok :) może byśmy się dogadali ;) bo będę musiał właśnie poprosić Sylwka żeby zrobił logi w moim żeby upewnić się na 100% że to turbina żeby kasy bez sensu nie ładować bo u mnie przy wymianie turbiny na AWX jeszcze sporo innych części trzeba wymieniać i tego się trochę obawiam :embarrassed:

Opublikowano
:hi: , ostatnio w dziale newbie witało się chyba ze 3 kolesi z Suwałk. Napisałem im PW żeby odezwali się w dziale spoty, może będzie większe grono . :gwizdanie: Kiedy teraz macie najbliższy spot? Jakby coś było w Suwałkach w piątek/sobotę to mógłbym wpaść. :tongue4:
Opublikowano
  • Autor

Filip u nas ostatnio coś strasznie cicho się zrobiło.. Jedynie ja i Marcinos coś się udzielamy.. z resztą cisza.. :thumbdown:

będę na Boże Ciało w Suwałkach więc na pewno będę próbował coś rozkręcić ;)

furę zmieniłeś bo widzę coś w podpisie że B7?? :naughty:

Opublikowano

No nie wiem co mną ruszyło i zmieniłem na takiego jakiegoś parcha, żadna rewelacja :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No nie wiem co mną ruszyło i zmieniłem na takiego jakiegoś parcha, żadna rewelacja :wink4:

:polew: też chciałbym mieć takiego parcha :embarrassed:

dlaczego 2.0 a nie 1.9TDI?? podobne te 2.0 trochę awaryjne :gwizdanie:

mody jakieś planujesz?? :evil:

Opublikowano

:polew: też chciałbym mieć takiego parcha :embarrassed:

dlaczego 2.0 a nie 1.9TDI?? podobne te 2.0 trochę awaryjne :gwizdanie:

mody jakieś planujesz?? :evil:

:tongue4:

Trafiła się od kolegi z forum dobra okazja i wziąłem :decayed: 1,9 bez programu nie jedzie w B7 to raz a dwa brak przy silniku skrzyni 6 biegowej- były tylko 5. A z tymi 2, 0 to fakt bywa różnie, ale więcej jest generalizowania niż prawdy w temacie. Mam nadzieję, że przy odrobinie serca autko powinno troszkę pojeździć. :gwizdanie:

To kiedy robimy spota w Boże Ciało? i gdzie?? jakaś fajna miejscówka by się zdała. :cool1:

A co do modów to wyjdzie w trakcie, myślałem nad czarnym sufitem ale to dość poważny mod i musiałbym przed tym temat ogarnąć co i jak. Bardziej mnie zastanawia komu w opiekę oddawać te auto, bo nie chciałbym by jakiś półgłówek przy niej grzebał. Musi to być warsztat, który ogarnia temat 2, 0 w B7 :mysli:

Opublikowano

Siemka ,mozna cos pomyslec ale sami widzicie jak pogoda lipna jest.Sylwiasty co tam u ciebie....?

Siemka! Ja ostatnio nie mam czasu zaglądać na forum, synek wylądował w szpitalu z zapaleniem płuc i od 2 tygodni krążę tylko dom-szpital-praca itd. :(

Co do spota w "BC" to jak będę w Suwałkach to jak najbardziej będę.

Opublikowano

Panowie róbcie spota gdzies blizej białego :naughty:

To moze i od nas ktos zawita. :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie róbcie spota gdzies blizej białego :naughty:

To moze i od nas ktos zawita. :gwizdanie:

Też o tym myślałem. Albo niech "śmietanka" z Białego przyjedzie 1/2 autami to można się zrzucić na paliwko i tam np po 2-3 osoby do auta. :gwizdanie: Ewentualnie zrobić gdzieś w stronę Białego. To wtedy będzie sprawiedliwiej. Chociażby gdzieś na stacji paliw na trasie A-ów - Białystok :mysli:. :tongue4: No sam nie wiem, wypowiadajcie się.

Żeby nie wyszło, że nikomu się nie chce, daleko, kasy szkoda na paliwo, pogoda nie dobra, nie ma o czym gadać, droga nierówna, i co tam jeszcze kto chce i nikt nie przyjedzie. Po to sporo wcześniej został rozpoczęty ten wątek aby coś zorganizować. :gwizdanie:

Ja proponuję od siebie albo Czwartek 3.06 godzina dowolna albo w niedzielę 6.06.

Jak z tego spota nic nie wyjdzie to ja będę jeździł bez tablic rejestracyjnych i ludziom mówił że mieszkam gdzie indziej niż na Podlasiu, bo mnie już ostatnio jeden palcem wytknął, że ja stamtąd, gdzie nic się nie dzieje. I wystarczy takich akcji. :decayed:

A na koniec:

"z chlebem baby z chlebem" :polew:

Amen :cool1:

Opublikowano

No wiadomo ze jest kawałek drogi z białego do suwałk. Nie każdemu bedzie sie chciało turlac 2 godziny w jedna strone, a po za tym koszta na paliwo też dochodza.

Najlepiej gdzieś w okolicach augustowa. Gdzieś na parkingu zeby mozna było sobie usiaść , ładnie auta postawic, a dla osób towarzyszacych (matki, zony, lub kochanki :naughty:) jakis ładny wybieg, zeby se po chasały swobodnie.

Masz takie miejsce Filip??

Opublikowano

No miejsca to w Augustowie nie zabraknie. Obyście tylko chcieli mili Państwo przyjechać. :hi:

Opublikowano

Tylko zeby nie wyszła taka lipa, ze z białego bedzie wiecej aut niz z suwałk i augustowa. Bo takie cos juz miało miejsce :polew:

Obstawiam na 4 auta z białego i jeden srebrny passacik na BAU... :gwizdanie: :cool1: