Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Pany w końcu mogłem się zalogować bo do tej pory jakieś problemy były :kwasny:

Podziękował za spocika tylko szkoda że wszyscy tak trochę szybko buta dali :wink4: ale nie ma co my z jokerem najdłużej się "spociliśmy" :decayed:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 22:23_________________________________________________filip za tani ten wóz dla Łukasza :decayed::kox: ale od biedy do upalania może być :kox: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ktoś dziś wspominał, że chciałby jakieś drugie autko do upalania :mysli:

to chyba był Łukasz :gwizdanie:

tu coś dla Ciebie : :cool1:

to ja chciałem :decayed:

całkiem podobna po suwałkach jeżdzi , ale nie ma pińcetpees :kox:

dziex za spocenie :good:

http://allegro.pl/audi-s2-380-500km-na-gwarancji-i1190510782.html

:decayed:

Opublikowano

ufffffffff ale się "spocilismy" :kox: panowie,do nastepnego.Apropos audi... chyba pedzlem od kaloryferow byla malowana wneka silnika :hi: pozdro

Opublikowano
  • Autor

Ktoś dziś wspominał, że chciałby jakieś drugie autko do upalania :mysli:

to chyba był Łukasz :gwizdanie:

tu coś dla Ciebie : :cool1:

http://allegro.pl/audi-s2-380-500km-na-gwarancji-i1190510782.html

:decayed:

no no Filip umiesz kolegów słuchać :)

ale za tą cenę wolałbym chyba RS4 :naughty:

to co Pany nastepne spoconko za dwa tyg. o 16??

obecnośc wiadomo obowiązkowa :rant:

:polew: :polew:

Opublikowano

no pany szkoda ze na koniec lata ale lepiej teraz niż w cale = klima działa :naughty: w końcu sie zabralem i wymieniłem nieszczelny przewód i ją nabiłem :gwizdanie: teraz mogę się cieszyć chłodnym powietrzem w chłodne dni :JC_fan::decayed:

Opublikowano

no pany szkoda ze na koniec lata ale lepiej teraz niż w cale = klima działa :naughty: w końcu sie zabralem i wymieniłem nieszczelny przewód i ją nabiłem :gwizdanie: teraz mogę się cieszyć chłodnym powietrzem w chłodne dni :JC_fan::decayed:

lepiej późno niż wcale :good:

Opublikowano

Przyda się w jesienne deszczowe dni - jak szyby zaczną parować to klima zajefajnie i szybko osusza. :)

Opublikowano

Sylwek jak tam sprawy stoją z szybami tzn. z przyciemnianiem? :naughty:

Opublikowano

Sylwek jak tam sprawy stoją z szybami tzn. z przyciemnianiem? :naughty:

Sprawy na razie leżą. Pewnie pod koniec września dopiero się za to wezmę bo teraz trochę z czasem cienko.

Później wkleję linka z folią o której mówiłem.

Opublikowano
  • Autor

Panie Karolasterka napisz mi nazwę tego specyfiku do czyszczenia tapicerki bo trochę pomogło :) także muszę to kupić :)

Opublikowano

Panie Karolasterka napisz mi nazwę tego specyfiku do czyszczenia tapicerki bo trochę pomogło :) także muszę to kupić :)

to TAPIS z firmy K2, jest tani i godny polecenia, handlarze go biorą masowo bo wychodzi im taniej niż pranie, a na serio działa :good:

Opublikowano

pamiętajcie im częściej bedziecie prać tapicerkę tym szybciej ona będzie się brudzić :hi:

Opublikowano
  • Autor

pamiętajcie im częściej bedziecie prać tapicerkę tym szybciej ona będzie się brudzić :hi:

moja nie była prana nigdy a wygląda jakby była ze skóry krowy w łaty :polew: więc nic jej nie zaszkodzi.. :polew:
Opublikowano

nie ,mi chodziło o to jak ktoś 4 razy do roku bedzie to robił :wink4:

Opublikowano
  • Autor

tyle razy to by mi się nawet nie chciało :naughty: raz mi starczy.. ona taka uj***na po tym jak nia ojciec jeździł.. ja nawet nie będę miał jak tam narobić takiego burdelu :decayed:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 21:54_________________________________________________chłopaki a słyszeliście coś o tym żeby wymiana oleju w skrzyni pomogła w zmianie biegów?? bo u mnie na nierównych terenach jest czasami ciężko wrzucać biegi a koleś mi pisał żeby na początku olej wymienić a nie część.. :mysli:

Opublikowano

z tego co wiem to raczej w manualach nie zmienia się oleju, poprostu musi byc stan .

co innego w automatach .

też czasem mam problem z załadowaniem 3. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

u mnie jest często problem z 5 i muszę załóżmy cisnąć do wyższych obrotów żeby weszła i często z 1 założmy.. czasami to wchodzą tak ciężko i jakoś gumowo.. sam już nie wiem co robić.. może zajadę do mechanika żeby mi sprawdzili stan oleju czy jest tyle co trzeba..

Opublikowano

a moze jednak CI te sprzęgło się wysrało... do ilu mechaników nie zajedziesz to tyle będzie opini :disgust::hi:

Opublikowano
  • Autor

a moze jednak CI te sprzęgło się wysrało... do ilu mechaników nie zajedziesz to tyle będzie opini :disgust::hi:

no ale gdyby sprzęgło się wysrało to pewnie by się ślizgało podczas jazdy?? bo u mnie wszystko ok jest raczej z tym..
Opublikowano

nie drży ci auto podczas jazdy , np jadac 5 przy 80-90km.h ?