Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tez sie sklaniam ku wypasionemu b5 niz golasowi b6 , aha noi autko bedze chipowanie itp., wroce to bede myslal ,puki co mam jeszcze moja ceglasta strzale :naughty:.

ja na spota sie nie wyrobie na pewno , bo w sobote wyjezdzam ze szfffabowni :evil:

ale moze w tyg. cos na szybkiego sie ogarnie jakis mini spocik .

pozdro chlopaki

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no tez sie sklaniam ku wypasionemu b5 niz golasowi b6 , aha noi autko bedze chipowanie itp., wroce to bede myslal ,puki co mam jeszcze moja ceglasta strzale :naughty:.

ja na spota sie nie wyrobie na pewno , bo w sobote wyjezdzam ze szfffabowni :evil:

ale moze w tyg. cos na szybkiego sie ogarnie jakis mini spocik .

pozdro chlopaki

widziłem b5 w przyzwoitym stanie pewnie 1,8t elektryka z DE napeweno super zadbana 99 rok stoi na STATOILU ziomek sprowadza naprawde fajne autka i czyste nic nie kabinuje praktycznie kazde serwisowane do konca badz autentyczna ksiazka serwisowa.Podjedz zobacz przod nisko osadzony pewnei jakis zawias siedzi.Powinienem byc w niedziele.Pozdro

Opublikowano

marcinos80, spot jest w sobotę a nie niedzielę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Johny to jak coś to zrobimy mini spota na początku tygodnia bo ja pewnie będę do środy.. ale główny spot w sobotę ;)

Opublikowano

marcinos80, spot jest w sobotę a nie niedzielę :naughty:

:kox: siemka filipek jestem zamotany sam z mala caly tydzien druga córa mi sie urodziła ogarnac sie nie moge.Pozdro

Opublikowano

gratulejszyn chłopie :good:

Opublikowano
  • Autor

no to Marcin czemu się nie chwaliłeś?? gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oklaski:

oby Ci dziecię zdrowo i dobrze rosło :good:

Opublikowano

Witam! Ja niestety nie obecny - w ten weekend mam zajęcia na Polibudzie. :(

Wracam dopiero w niedzielę wieczorem.

Trzymajcie się! :)

Marcin - gratulacje! Niech córcia zdrowo rośnie.

Opublikowano

Dzięki chłopaki,no teraz juz mam 2 małe kobiety.Pozdrawiam panickiiiiiiii............. :hi::decayed:

Moja mała "LENA" :>

lp3ZS.jpg

Opublikowano
:good:
Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki,no teraz juz mam 2 małe kobiety.Pozdrawiam panickiiiiiiii............. :hi::decayed:

lp3ZS.jpg

Marcin nie chce Cie dołować.. ale jak dziewczyny trochę podrosną i będziesz miał już 3 kobiety w domu i Ty sam to Ci współczuję :polew:

albo kombinuj już z synem albo zięcia powoli se szukaj :naughty:

Opublikowano

lp3ZS.jpg

Marcin nie chce Cie dołować.. ale jak dziewczyny trochę podrosną i będziesz miał już 3 kobiety w domu i Ty sam to Ci współczuję :polew:

albo kombinuj już z synem albo zięcia powoli se szukaj :naughty:

zdaje sobie stary sprawe:-) ale na moje mody wystarczy puki jeszcze nie ma az tak duzych wydatków.Pozdro

Opublikowano
  • Autor

ja chłopaki już niedługo będę się zbierał w nasze strony.. i tu pytanie.. jaka w Suwałkach panuje temp? zakładać już dziś od razu zimówki? czy da rade jeszcze te kilka dni na letnich polatać? co by w d*pę komu się nie wślizgnąć?

Opublikowano

ja tam na letnich jeżdze, deszcz pada :thumbdown: zimówki założe kiedy z 0,5 m nap.oli sniegu, tzn. gdy dzrzwi od samochodu będzię cięzko otworzyc :kox:

Opublikowano
  • Autor

to założę zimówki po święcie zmarłych :) dzięki Karolu :)

dzisiaj trzeba zaliczyć myjkę żeby na spota niunia była czysta :)

Opublikowano

ja tam od tygodnia mam zimowki 16"

wieczorem jak sie jezdzi to czasem sie sliskawo robi , tez mam plan auto umyc ale zanim do Suwałk sie doturlam to bedzie pewno znowu brudne :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

ja tam od tygodnia mam zimowki 16"

wieczorem jak sie jezdzi to czasem sie sliskawo robi , tez mam plan auto umyc ale zanim do Suwałk sie doturlam to bedzie pewno znowu brudne :przebiegly:

to przyjedz wcześniej do Suwałk i u nas umyj żeby była czysta na spocie :)[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 18:35_________________________________________________jak jechałem z gdańska to jeszcze miśki we mnie strzelili i kuwa.. 4 punkty no i mandat za prędkość.. 71 w terenie zabudowanym.. :wallbash:
Opublikowano

to zróbmy spota na myjni :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ja dziś się nie wyrobiłem z myjnią :kwasny: też jutro będę musiał jak zdążę.. bo starsza już chyba zaplanowała cały dzień jeżdżenia itd.. hehe..

Opublikowano

jak jechałem z gdańska to jeszcze miśki we mnie strzelili i kuwa.. 4 punkty no i mandat za prędkość.. 71 w terenie zabudowanym.. :wallbash:

pewnie ta akcja znicz :mysli::disgust: Łukasz teraz pewnie coraz częściej i poważnej myślisz nad cb :gwizdanie: