Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem tą czarną , bardzo ładna. Tylko mnie zastanawia po co ludzie kupują auta przypuśćmy w sierpniu , i zaraz sprzedają :wallbash: .

Dziś byłem w kownie na giełdzie z kumplami . Autek w hoooj dużo,

Było pare b6 , wszystkie były robione klepane , troche lepiej troche gorzej , ale by cos sie wybrało.

Co mi wpadło na pierwszy rzut w oko b61.8tq w skorach na fuluu , cena coś koło 6k Euro. A6 2003, 1,9 za 7tyśE na fulu. bede miał chwilke to wrzuce jakeis foto .

Było też pare bmw ,wartych uwagi . :good:

oglnie rozeznałem sie w temacie , się przelece tu kiedy jeszcze do białego, nie ma pospiechu :wink4: :wink4:

Ale jak ktoś by bardzo pragnoł , moja ceglasta strzała jest na sprzewdaż :kox:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a te co Ci wpadły w oko to w dobrym stanie były??

a tej swojej nie miałeś gonić ojcu?? :przebiegly:

Opublikowano

z pierwszego rzutu wygladały ok, choć oczywiście benz, były w lepszym stanie.

swoją jak sprzedam to sprzedam , jak nie to dla ojca oddam :wink4:

Opublikowano

dawaj foty audiolek z litwy, zaraz je ocenimy co z nich za "przypadki" :decayed:

Opublikowano

pare fot mam , znaczy kumpel ma , tam wrzuce kiedy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Johny nie chce zdjęć pokazać bo pewnie wszystkie miały status "składaków" :naughty: a że mu "składak" kojarzy się z czasami młodości czyli rowerkiem wigry to mu się to podobały ;)

kiedy wyruszasz na giełdę do białego? dobra jest też słyszałem w niedziele w Ełku :decayed:

jeździł ktoś z Was trasą z gdańska na poznań? bo wybieram się na długi weekend i nie wiem którędy jechać :mysli:

Opublikowano

do białego w nastepny week podskocze może :wink4:

do Ełku można jechac ale na kiełbaskę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

pierwszy raz słyszę o ełckich kiełbasach :mysli: rozjaśnij trochę tą myśl :gwizdanie:
Opublikowano

pierwszy raz słyszę o ełckich kiełbasach :mysli: rozjaśnij trochę tą myśl :gwizdanie:

tak tylko napisałem :polew:

Pany może mini szybki spocik dziś co ? kto chętny? :kox:

Opublikowano

Pany, zna się ktoś trochę na CB-RADIACH? Potrzebuję dobrą i krótką antenę, bo jazda z biczem 1,5 metra jest kłopotliwa :thumbdown: Możecie coś polecić?

Opublikowano

PRESIDENT GEORGIA o tej antence słyszałem sporo dobrych opinii, kolega z forum ma takową na zbyciu akurat: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=169007.0

do komunikowania się na bardziej ruchliwych trasach czy w mieście w sam raz :good:

Opublikowano

do jakiego radia?

Opublikowano

zapraszam :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=169595.0;topicseen[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 15:50_________________________________________________koledzy kupiłem kabelek do vagowania naszych złomków :decayed:

ma ktoś chęć spotkać sie na dniach i rozkminić temacik w praktyce? :naughty:

Opublikowano

Pany, zna się ktoś trochę na CB-RADIACH? Potrzebuję dobrą i krótką antenę, bo jazda z biczem 1,5 metra jest kłopotliwa :thumbdown: Możecie coś polecić?

\

Siemka troche siedzialo sie w temacie (11-metrów-podstawy) jak i pasma krotkofalarskiego.Proponuje Jakość w parze z cena

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=PRESIDENT+MISSOURI&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=p&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC

sam takowej teraz używam i jestem zadowolony.Co najważniejsze w antenie to zysk w db i częstotliwość przenoszenia adekwatna do promiennika(bata).Do miast o dużej ingerencji wszelakiego rodzaju nadajników zakłucających pasmo 11-metrów stosuje sie jak najkrótszy promiennik i jak najmniejszy zysk ponieważ caly syf nie jest ściągany do na nas na radio.Trasa bat okolo150cm ładnie zachowuje sie ALAN ML145 badz jego zamiennik Sirio ML145.Naprawdę temat rzeka.Pozdro

Opublikowano
  • Autor

nie wiem jak President Georgia ale o Missouri słyszałem wiele dobrego ;)

Opublikowano

pytam najpierw tu zanim wrzuce do działu ogłoszeń:

moze ktos chce:

9e9a1a7edcf330b2med.jpg

z poduchą stan idealny po prostu. skóra jak nówka.

tanio oddam [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 16:23_________________________________________________dzisiaj udało sie sie koncu wyrezać fisa i zmienic przy okazi kierę. jutro postaram sie wrzucic fotki.

Opublikowano

Panicki co tak cicho???????????Co slychać(pewnie modzą furaki panowie?)Pozdr

Opublikowano

oj modzą modzą,dziś wymieniłem olej :kox:

Opublikowano
  • Autor

Panicki co tak cicho???????????Co slychać(pewnie modzą furaki panowie?)Pozdr

hehe u mnie też szykuje się modzenie :polew: wybierak zewnętrzny i chyba uszczelka pokrywy i uszczelki tych śrub co się nimi to skręca bo coś mi tam olej puszcza :wallbash: znowu kasa pójdzie.. :blink:[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 06:58_________________________________________________Marcinos a jak tam córy rosną? zdrowe?

Johny żyjesz? czy wyjechałeś na Syberię fury szukać? :naughty: